GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: NexcaT, 03 Kasım 2004 08:17 tarihinde demiş ki: 1gb ram ti 4200 ekran karti athlon 2k+ betada sorunsuz oynuyorum. abartmayin yaw sen sorunsuz oynarsın.Yani en azından öyleymiş gibi gözüküyor.Çünkü ben hem 1gb'lık Ramde oynadım Hemde 2gb'lık ramde oynadım.Arasında fark oluyor fakat öyle tabiki 1gblıkta oynana mıyacak kadar kötü değil.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Avaturk'ten pre-order yapan var mı? Alsam acaba hayatım kayar mı ya? :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: SilphatosIce_, 03 Kasım 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Avaturk'ten pre-order yapan var mı? Alsam acaba hayatım kayar mı ya? :) Çoğu Türk AvaTurk'ten Pre-Oder yapmış istersen sende yapabilirsin.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hmm 1gb ram var ancak ti4200 agp8x var sorun olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yorumlara bakılırsa 1gb ram + iyi bir ekran kartı lazım :) nerden bulacaz o kadar parayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: NexcaT, 03 Kasım 2004 08:17 tarihinde demiş ki: 1gb ram ti 4200 ekran karti athlon 2k+ betada sorunsuz oynuyorum. abartmayin yaw [signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: KapIKulu, 02 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki: Kardeşim ne cimri adamsın sen ya. nerde forum var mesaj atıyorsun benim makina bu çalıştırırmı diye. Olmaz. çalıştırmaz. 512 mb hiç birşeye yetmez. elini sürmüşken al 1024 ram daha olsun 1.5 gb ve dikkat ettim senin dvd-rom unda yok. sen oyunu bile install edemezsin bu gidişle :D bence bırak bu işleri sen git millete ilaç dağıtmaya devam et :-p [Bu mesaj KapIKulu tarafından 02 Kasım 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Eyvah eyvah.Abi butun servetimi bu oyuna yatırdım haberin olsun. Aldım 512 daha etti sana 1ghz.Ama sen bana bir dvd-room hediye etmez isen geri dönerim Cs alemine haberin olsun :) Eyvah eyvah! 1ghz minimum mu diyorsunuz? Dur bakalım bir oyunu görelim sistemi deneyelim kasar ise, oyun sarar ise el mahkum attırırız RAM olayını.Nasıl olsa Kap1KuLu abim var 1ghz RAM hediye eder herhalde.[signature][hline]www.oynayalim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben de 1 ghz ram istiyorum!!! :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 :D Olur böyle vakalar Turk polisi yakalar.[signature][hline]www.oynayalim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar