Sertcocuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Wow goldu D3 goldu ile takas olur ilgilenen varsa. Patchden sonra diabloda cıbıl kalan charları giydirmeme gold lazım. İlgilenen var ise Dunemaul horde tarafında wow goldu ile takas etmek istiyorum. Piyasa fiyatlarına bakıp paritesine karar kılarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 peki ilk kim verecek goldu sert çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Laraken said: peki ilk kim verecek goldu sert çocuk? Benim için farketmez, catastrophe guildinde 3 senedir oynadıgım için nisbeten bu trade işlerinde güvenilir oldugumu düşünüyorum, yerimiz yurdumuz belli. :) son 2 ayda herhalde 10 15 kişiye firelands boost attık, 150 200k lar hep bana emanet edildi run başlarında, kimseyi de boynu bükük göndermedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar