MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Merhabalar. Fransa'dan bir yarışma sonrası kazandığımız Nokia Lumia 800 model telefonu satışa çıkardık. Sadece bir gün kullanıldı o da belki 1 saatliğine falandır. Pasaporta kayıtlı, kullanıma açıktır. Ürünle ilgili gittigidiyor linki aşağıdadır. İlgilenen olursa özel mesaj ile de konusabiliriz. Teşekkürler. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nokia-lumia-800-beyaz-63156340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Güzel ama pahalı bir alet .o özelliklere sahip 0 telefon çok türkiyede ama yinede güzel telefon ama pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 o özellikler için bir 600 tl falan fazlası var malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 cokgiyi telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu hani türkiye'de kayıtlıdır deniyor ya, şimdi bunu kendi pasaportuna kayıt yaptıran arkadaş kafasına esip benim telefonum çalındı buyrun bana kayıtlı pasaportum burda diyerek şikayet etse ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 onu engellemk için aldıgın adamdan bi yazı almak lazım su imeili su marka su seri nolu telefonumu su sahsa hediye ettim yada sattım diye. eger fatura yoksa ortada kurtarıcı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 hmm tesekkurler demekki alınacaksa tanıdık bildik birinden almak lazım, sakat iş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 nokia ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar