forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 apachi arabası gibi gaza bastıkca bagırmaya basladı taslı topraklı yolda gittim egzoztan suphelendim ama saglamdı bakabıldığım kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 renault hangi model? sembol falan mı? emme manifoldu gevşemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 manifolt delinmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 emme değil de egzost manifoldu olabilir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Urfa bölgesi olmasa reno batardı hafız ben onu biliyorum. Herkesin altında toros-megane-clio var. Parası olanlar laguna-latitude alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 egzosun orta kısmı bosa cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Esh said: emme değil de egzost manifoldu olabilir, sakla samanı seninki benden kara. anla işte... sdfsgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Selam, Benim eski A4'de sürücü tarafı fazla ısınıyordu. Gaz pedalı tarafındaki ayağım hep ekstra terliyordu. Lifte kaldırınca bir de baktık ki çelik telli bağlantı parçasının bağları dağılmış ve orta koridora doğru üflüyor :P Sesde değişim falan yoktu ama turbo veriminde düşüş olduğunu parçayı yenilediğimizde anlamıştım. 50TL maliyeti olmuştu bana. Bu da böyle bir anımdır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar