Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2.Hafta | Fenerbahçe - Gaziantepspor | 25.08.2012 @21.45

benjani

Öne çıkan mesajlar

valla padişah madişah. bu yaptığı sonuna kadar doğru. sahadaki takıma, td'ye falan laf edilmesine HEP karşıyım ben. güiza'yı bile alkışladım sahada, kezman'a insanlar küfrederken hep destekledim. maçtan sonra istediğin kdar lafını et. maçta laf edilmez.

kaldı ki 3.

mr goals per match.

bu golün kapağı da hasan ali'den. dk 84'te, pratikte kanatta tek savunma yapan adamken, son çizgiye indi, çalım atıp adamı yatırdı, kuyt'a boş kaleye gol attırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

valla padişah madişah. bu yaptığı sonuna kadar doğru. sahadaki takıma, td'ye falan laf edilmesine HEP karşıyım ben. güiza'yı bile alkışladım sahada, kezman'a insanlar küfrederken hep destekledim. maçtan sonra istediğin kdar lafını et. maçta laf edilmez.

kaldı ki 3.

mr goals per match.

bu golün kapağı da hasan ali'den. dk 84'te, pratikte kanatta tek savunma yapan adamken, son çizgiye indi, çalım atıp adamı yatırdı, kuyt'a boş kaleye gol attırdı.

Tezahurat dogru veya degil. Tonla kufredilirken yerinden kimildamayan adam sunda eline mikrofon aliyor. Esas mac sonrasini beklemesi gereken Aziz. Mac devam ederken al mikrofonu eline kafana gore anons yap. Aziz soylediklerinde hakli da olsa kendisi ya da kulup bu olaydan dolayi ceza alacaktir. 3-5k para cezasi o da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...