Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 düz tezahürat yapamayanlar nasıl 10dk o tezahüratı söyledi, arkada tetikleyen biri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Fizban bak anlamıyorum ama dediğim cıktı,ceza sahası civarında aldıgı ilk topta sow attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 forvet dediğin böyle bam diye gömücek aga dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bu kadar atamazsan itelerler ikinciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 katılıyorum benjani'ye selçuk'tan yine kapak gibi bi pas, sow şahane vurdu, 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Abi Aziz'in mikrofona gelmesi falan ahahah. Garip takimsiniz vallahi. Aziz de bildigin padisah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kayt atmasa üzülücektim tamamdır bitebilir maç böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ya selçuk atsa olmazmı bi tane de , fantazi futbola yazmıştım.. Oyunda mı gerçi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 valla padişah madişah. bu yaptığı sonuna kadar doğru. sahadaki takıma, td'ye falan laf edilmesine HEP karşıyım ben. güiza'yı bile alkışladım sahada, kezman'a insanlar küfrederken hep destekledim. maçtan sonra istediğin kdar lafını et. maçta laf edilmez. kaldı ki 3. mr goals per match. bu golün kapağı da hasan ali'den. dk 84'te, pratikte kanatta tek savunma yapan adamken, son çizgiye indi, çalım atıp adamı yatırdı, kuyt'a boş kaleye gol attırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Gaziantepe yazık oldu,herifler 1-4 alacakları maçı farkla kaybettiler.Kuyt gol kralı olucak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 baroni de atıyordu. asisti yapan da recep oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Canlı canlı "Azizsilin" asdfgasdfg. http://www.htspor.com/futbol/haber/770970-canli-canli-azizsilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 azizsilin ne ya asdsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 AHAHAHAHA BİRİ MEHMET TOPAL'I GİF YAPSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 abi of o nedir ya, nasıl bir kafa yaşanıyor ligtv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 fizban said: valla padişah madişah. bu yaptığı sonuna kadar doğru. sahadaki takıma, td'ye falan laf edilmesine HEP karşıyım ben. güiza'yı bile alkışladım sahada, kezman'a insanlar küfrederken hep destekledim. maçtan sonra istediğin kdar lafını et. maçta laf edilmez. kaldı ki 3. mr goals per match. bu golün kapağı da hasan ali'den. dk 84'te, pratikte kanatta tek savunma yapan adamken, son çizgiye indi, çalım atıp adamı yatırdı, kuyt'a boş kaleye gol attırdı. Tezahurat dogru veya degil. Tonla kufredilirken yerinden kimildamayan adam sunda eline mikrofon aliyor. Esas mac sonrasini beklemesi gereken Aziz. Mac devam ederken al mikrofonu eline kafana gore anons yap. Aziz soylediklerinde hakli da olsa kendisi ya da kulup bu olaydan dolayi ceza alacaktir. 3-5k para cezasi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 o tezahüratı yaptıran belli, sildiler alex'i muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 veririm parasını konuşurum demiş ne var bunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Kim yaptirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aziz'den başkası yaptırmaz böyle birşey.kendi çalıp kendi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Alexin böyle bir tiyatroya malzeme yapılması hoş olmadı ama. Herkez tarafından beğenilen, fenerbahçe tarihinin en iyi yabancı futbolcusunun, hala da takımdayken haketmediği bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 cemaat tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 fenerbahçeye kurulmuş küresel komplonun bir parçası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar