LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 benim icin degilde eskiden tanidigim bir kac arkadasim icin, son betalardaki wvw bilgisine gore, asagidaki serverlardan hangisinde oynuyor olmak avantajli olur ve neden? ozellikle oyunun keyfi kacmasin bizim acimizdan diye betalarda oynamadim, o yuzden bir fikrim yok, yardim pls.. :) serverlar: - Gandara - Seafarer's Rest - Gunnars Hold (ismi eskileri cok cezbediyor) - Desolation (sanirim burasi biraz fazla kalabalik ve sorunlu) - Aurora Glade simdiden tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Angaralı Gandara oynar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 acmayin babalar.. ahahah ;) sen oynican mi yavru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Evet biraz önce aldım. Elemantalist oynıcam en açık kıyafet onda female olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 release'de gandara ve desolation eşit high pop serverlar olur. son beta başabaşlardı wvwde gunnars hold seafarer ve aurora da mid pop tier olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Gunnar's hold!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Desolation'dan sonra en kalabalığı gandara olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 nası tahmin ediyosunuz ya bunları daha başlamadan oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 beta, forumlar, medya, internet, arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Şöyle: http://www.guildwars2guru.com/topic/32389-world-choice-guilds-and-communities/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar