Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banka

burgaz

Öne çıkan mesajlar

said:
kaan0489, 03 Kasım 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
bak bronx arkadasımıza o yazmıs bir tane sen salakmısın niye onu kullanmıyorsun bak herkes akıllı onu kullanıyor sende al onu kullan kasma ne geregi var.

umarım ciddi değilsindir öyle algılıyorum ve içimden gelenleri saymıyorum sana.[signature][hline]deviL|may|Cry
Sosyal ağlarda paylaş

yani hazırcı olduğunu armut piş ağzıma düş olduğunu bukadar belli etme.belliki daha check sisteminin içine bile bakmamışsın kaan sadece sphere/scripts içine at kullan bukadar kolay demek yazık ya demek bronx hedefine ulaşamamış insanlar birşey öğrensin diye yayınlamıştı oysaki o scpleri içini açıp bakmadan kullanmak için değil..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaan0489, 03 Kasım 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
sen salakmısın niye onu kullanmıyorsun bak herkes akıllı onu kullanıyor sende al onu kullan kasma ne geregi var.

Ozaman script yazamaya çalışanlar salak.
Bu kelimelerle ancak bunu ima edebilirsin.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..