HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ya WOW görüntüleri görünce gaz oldum,UO UO bayıyo adamı :) Neyse sorularıma geçem: 1-)Türk Telekom 128 ADSLi kaldırcak,en düşük bağlantı 256 ADSL olcakmış.Banko ediniyorum.Sizce yeterlimidir?Yoksa sadece hayal mi? 2-)Sanal Kartı nerden edinebilirim?15 Yaş Suxx.Zati babam Bilgisayarı zar zor aldı,hala karşı çıkıyor sadece hafta sonları oynasam bile.Collector's Edition bana biraz girecek oysa onu almak isterim.Aylık Ücret Belli mi? Teşekkürler..[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 1- 256 K baglantı EU yani Avrupa sunucuları için yeter.Cok rahat oynanır. 2-Sanal kart olayı degilde zamanı gelince birine elden ödersin oda kredi kartıyla alır..Onu halletmen lazım boşver sanal kartı.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Sanal kart al bence git garantiye Hesap başvuru formu al sanırım -18 yaş alabiliyor/açtırabiliyor veya velinlen git al form doldur ver 1 hafta içinde hesabın açılıyor internet şifreni alıcaksın internettende sanal kartını yaratacaksın ben şuana kadar bütün net alışverişimi sanal kartımlan yaptım hem güvenilir hemde sorunsuz.Milletin kredi kartına mahkum olacagına kendin halledersin. [Bu mesaj Virus tarafından 28 Ekim 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben aldığımda -18, +18 biri olmadan açamıyordu.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bu arada telekom ayın 25 inden beri 128 leri kaldırdı Artık herkesin en düşük 256. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bana sorarsan bu yasta bu oyuna baslarsan lise diploması alamayabilirsin :)[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya her sey ıyı guzel de bırı bana bu oyunun guzel bı sekılde calısması ıcın gereklı konfıgurasyonları soyleyebılır mı? bende asus,p3.0,512mbkıngston400,atı rad9800pro 128mb var baglantı da saglam screenshotlara baktıkca onları oynamak hayal gıbı gelıyo resmen??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: beromero, 04 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki: ya her sey ıyı guzel de bırı bana bu oyunun guzel bı sekılde calısması ıcın gereklı konfıgurasyonları soyleyebılır mı? bende asus,p3.0,512mbkıngston400,atı rad9800pro 128mb var baglantı da saglam screenshotlara baktıkca onları oynamak hayal gıbı gelıyo resmen??? bilader sen bizle dalga mı geçiyon yaa[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: beromero, 04 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki: ya her sey ıyı guzel de bırı bana bu oyunun guzel bı sekılde calısması ıcın gereklı konfıgurasyonları soyleyebılır mı? bende asus,p3.0,512mbkıngston400,atı rad9800pro 128mb var baglantı da saglam screenshotlara baktıkca onları oynamak hayal gıbı gelıyo resmen??? yok sende çalışmaz, mayın tarlasına devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: s1eger, 04 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki: said: beromero, 04 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki: ya her sey ıyı guzel de bırı bana bu oyunun guzel bı sekılde calısması ıcın gereklı konfıgurasyonları soyleyebılır mı? bende asus,p3.0,512mbkıngston400,atı rad9800pro 128mb var baglantı da saglam screenshotlara baktıkca onları oynamak hayal gıbı gelıyo resmen??? yok sende çalışmaz, mayın tarlasına devam. lol[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bende 256MB PIII800 32MB GeForce MX var, ben bile umutluyum. Sen o sisteme biraz ram çaksan süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ne diyosunuz Bende amd 2.6+ 512 kingstom ram geforce4 ti 4400 war... Mario oyniyim dedim çalışmadı o derece...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 64 mb ati radeon moblity 9200 ve 512 mb ramle nasil bir performans alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar