Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru

HellWalker

Öne çıkan mesajlar

Ya WOW görüntüleri görünce gaz oldum,UO UO bayıyo adamı :)
Neyse sorularıma geçem:
1-)Türk Telekom 128 ADSLi kaldırcak,en düşük bağlantı 256 ADSL olcakmış.Banko ediniyorum.Sizce yeterlimidir?Yoksa sadece hayal mi?
2-)Sanal Kartı nerden edinebilirim?15 Yaş Suxx.Zati babam Bilgisayarı zar zor aldı,hala karşı çıkıyor sadece hafta sonları oynasam bile.Collector's Edition bana biraz girecek oysa onu almak isterim.Aylık Ücret Belli mi?

Teşekkürler..[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın!
Sosyal ağlarda paylaş

1- 256 K baglantı EU yani Avrupa sunucuları için yeter.Cok rahat oynanır.
2-Sanal kart olayı degilde zamanı gelince birine elden ödersin oda kredi kartıyla alır..Onu halletmen lazım boşver sanal kartı.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Sanal kart al bence git garantiye Hesap başvuru formu al sanırım -18 yaş alabiliyor/açtırabiliyor veya velinlen git al form doldur ver 1 hafta içinde hesabın açılıyor internet şifreni alıcaksın internettende sanal kartını yaratacaksın ben şuana kadar bütün net alışverişimi sanal kartımlan yaptım hem güvenilir hemde sorunsuz.Milletin kredi kartına mahkum olacagına kendin halledersin.

[Bu mesaj Virus tarafından 28 Ekim 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya her sey ıyı guzel de bırı bana bu oyunun guzel bı sekılde calısması ıcın gereklı konfıgurasyonları soyleyebılır mı? bende asus,p3.0,512mbkıngston400,atı rad9800pro 128mb var baglantı da saglam screenshotlara baktıkca onları oynamak hayal gıbı gelıyo resmen???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beromero, 04 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
ya her sey ıyı guzel de bırı bana bu oyunun guzel bı sekılde calısması ıcın gereklı konfıgurasyonları soyleyebılır mı? bende asus,p3.0,512mbkıngston400,atı rad9800pro 128mb var baglantı da saglam screenshotlara baktıkca onları oynamak hayal gıbı gelıyo resmen???

bilader sen bizle dalga mı geçiyon yaa[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

yok sende çalışmaz, mayın tarlasına devam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 04 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki:
said:

yok sende çalışmaz, mayın tarlasına devam.

lol[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...