fizban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 siteye sadece ne zaman, kim, hangi ip'den girmis vs tracking yapabilecegim bir tool kurmak istiyorum. kullanacak insanlarin yetenekleri ve anlama kapasiteleri bir hayli kisitli. piwik ve google analytics baya kompleks geliyor, anlayin durumu siz. daha basit bir tool var mi onerebileceginiz ? tercihim kendi sunucumuzda calismasi tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 o kadar basit bişi arıosan kendin yazsana abi bi tablo açıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yardim etmeyin abi sonra isler karisacak ban yiyicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 elbet yazilmisi vardir, niye bastan yazayim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bilmiom abi ben herzaman kendim yazma taraftarıyım. yazılamıcak kadar komplex bişiysede hazır kullanıom analytics gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 AwStats falan yok mu hosting panelinde ? Ya da kurma sansin nedir ? Tek ekranda gorurler herseyi. Gerekirse bir kere anlatirsin. Yorumlamasi kolay epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 alexa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 wordpress için http://jetpack.me/ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Valla ben yandex metrica kullaniyorum, arayuzu kullanimi falan google analytics den cok daha basarili.Ayrica ziyaretcilerin sitede ne yaptiklarini tek tek kaydedip video olarak gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 nasi video olarak gosteriyo yaw? bi tanitim videosu falan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Su videodan bakabilirsin.Anlatan eleman yeto ve liseli yalnız,sesi kısıp izleyebilirsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ohannesburger bu nedir bole yaw, nasi bi teknoloji bu sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar