NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hemen araya şunu sokmayı görev bilirim. https://twitter.com/BenTurkKizi +500 xp lvl 53 panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Türk erkeği neden korkar? konusu nasıl international hadiseye dönüştü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Türk erkeği neden kokar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Kim korkuyor diye cevap vermiştik biz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Otobüsü kaçırırsam otobüse, treni kaçırırsam trene trip atarım. Canlı cansız farketmez, Türk kızı affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 arada canım kardeşim, sevgili işe yaramaz, gurbetçi, sahtekar ama bi o kadar da sevimli bir insan olan berk'e sponsor ayarlamaya da çalıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Boşanmanın çocuklar üzerindeki kötü etkileri de çok kısa tartışıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Sponsor ve bayan arkadas ayarliyalim bana Kiz arkadasim ayrildi benden. Nedenini anlamis degilim 2 ay aramadim hic kotu bisey demis olamam True story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://galeri2.uludagsozluk.com/203/erkek-yazar-tribi_275220.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 türkiyenin jeopolitik konumu yüzünden bi tedirginlik yaşıyoruz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben de aslinda rus ajaniyim rus bayan alin diyorum gizliden manipule ediyorum ki ruslar sicak denizlere inebilsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 doğuyla batıyı sentezleyince böyle birşey çıkıyor demekki. Halbuki karma ırk yaratmaya çabalamayıp tek yerden gitsek süper olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mulgear6 said: Sponsor ve bayan arkadas ayarliyalim bana Kiz arkadasim ayrildi benden. Nedenini anlamis degilim 2 ay aramadim hic kotu bisey demis olamam True story ''iarwain'' isteyene Japnoya'dan kız arkadaş getiriyor, teyzesi toyota'da dummy testermış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mulgear6 said: Ben de aslinda rus ajaniyim rus bayan alin diyorum gizliden manipule ediyorum ki ruslar sicak denizlere inebilsinler benim için sıkıntı yok gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kızlar (forum kızları hariç) salak çünkü. salakla bi ömür geçirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Patice said: Boşanmanın çocuklar üzerindeki kötü etkileri de çok kısa tartışıldı. Hatta konuyu da ben açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 @patice: esas soru şu, sen neden korkmuyorsun manyak mısın, nesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 fede said: kızlar (forum kızları hariç) salak çünkü. salakla bi ömür geçirmek istemiyorum. harbi mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaaa said: uykum var uyuyamıyorum yahu. Bi' duşa falan gir-çık abi, rahatlarsın hem. Serbest çağrışım. Ben sabaha kadar Nastran kastım, öğlen 3 saat uyudum, birazdan yine akıcam stress underground'ına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ne iş? tez mi iş mi nastran? makinacımısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaa mesaj kutun dolmuş,=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 İş abi, A400M'in paraşütçü koltuklarının analizini yapıyorum bir haftadır, bayramda fırsatım olmadı pek. Makinacıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaaa said: @patice: esas soru şu, sen neden korkmuyorsun manyak mısın, nesin? Salak kadın çekilmez. Akıllı bir kadın bulduysan eğer yapışmalısın. Neslinin sağlam genler taşıması için önemli. Akıllı kadın, insanı yormaz. Hatun çalışıyor, kazanıyor, her şeyin farkındaysa. Niye korkalım aga. Hayallerim bu yönde yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kezbanlar yüzünden. ama getir buraya 5 tane rus hepsiyle evlenirim acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar