Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Evlilik değilde gerdek gecesi korkutuyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ahah o niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Beni kan tutuyor yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 e kolay kızla evlenme olur biter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 al jokerden dildoyu. açsın senden önce kendisi. olm kârdan pay ver allahsız! reklamını yapıyoruz o kadar. şekercim, şeker pembe çeşitleri de var. özgür kadının tercihi. de- kezbanator özellikli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ayıpsın panpa yarısı senin karın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 dasaaa said: de- kezbanator özellikli falan ASDFSDGDFHASGAGAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 karısı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 karılarınızın yarısı benim!!!!! kan çıkar olm.. kâr kâr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Kan demeyin bak bağa bisiler oliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 beyyyk lan vıcık bıcık leş gibi olmus burası modlugundan utan dasa (tek a lık düşün ve utan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Masakari said: Kan demeyin bak bağa bisiler oliyi http://www.youtube.com/watch?v=Ml47uslcXio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 SekerPembe said: antiban said: aktiftablet said: Kadınlar niye bu kadar meraklı peki? Açıkliyim. Bizzat tanıdığım insanlar var ki normalde erkek arkadaş olarak kabul etmedikleri erkekleri, "adam ciddiymiş, evlenmek istiyomuş" diyince kabul eden. Buradaki mantığı biri açıklasın bana. Hayır bu söylediğim kişiler gayet iş gücü olan, hem kendi hem ailesinin maddi durumu iyi olan insanlar yani "hayatım kurtulsun" düşüncesi de değil. açıklayacak gibi yapmışsın işi daha da karıştırıp bırakmışsın. açıklamaz olaydın. Dur ben sana bir baayan olarak açıklıyım. Bir kere evlenmeyi düşünmeyen erkek sorumluluk almaktan kaçıyor demektir, ikincisi yeteri kadar sevmiyor demektir. Çünkü yeteri kadar sevse sorumluluğun altın da güzelce girer. Bir diğer mesele de , hala günümüzde kızlar için "yıllarca gezdi gezdi çocuk bak kızla, ortada bıraktı gitti" gibi konuşmalar yapılarak psikolojileri bozuluyor.Ama bunu bir erkek için söyleyen yok. Ayrıca evlenmeye karar verdiğin bir erkekle muhtemelen birkaç yılın zaten geçmiştir ve artık çocuk sahibi olmak istersin ama evlenmeyen adamı daha ne kadar bekliceksin vb... Yazılacaklar bunlarla sınırlı değil, daha bir sürü sebep var. Hayır yani kaç kere erkek oldun da bize çevremizin, anamızın babamızın "gezdin gezdin bıraktın kızı!" demediğini sanıyorsun. Ya da nasıl bu kadar eminsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Biri şunu banlasın ya, bu ülke böyle, bu şartlarda yaşıyoruz felan da yazmış... Okudukça afakanlar basıyor şerefsizim. Hayır yani tamam fikrine saygı duyacam ama, fikrini değil, toplum zikrini savunuyor, ona kılım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Rotweiler said: Biri şunu banlasın ya, bu ülke böyle, bu şartlarda yaşıyoruz felan da yazmış... Okudukça afakanlar basıyor şerefsizim. Hayır yani tamam fikrine saygı duyacam ama, fikrini değil, toplum zikrini savunuyor, ona kılım... sananeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Rotweiler said: SekerPembe said: antiban said: aktiftablet said: Kadınlar niye bu kadar meraklı peki? Açıkliyim. Bizzat tanıdığım insanlar var ki normalde erkek arkadaş olarak kabul etmedikleri erkekleri, "adam ciddiymiş, evlenmek istiyomuş" diyince kabul eden. Buradaki mantığı biri açıklasın bana. Hayır bu söylediğim kişiler gayet iş gücü olan, hem kendi hem ailesinin maddi durumu iyi olan insanlar yani "hayatım kurtulsun" düşüncesi de değil. açıklayacak gibi yapmışsın işi daha da karıştırıp bırakmışsın. açıklamaz olaydın. Dur ben sana bir baayan olarak açıklıyım. Bir kere evlenmeyi düşünmeyen erkek sorumluluk almaktan kaçıyor demektir, ikincisi yeteri kadar sevmiyor demektir. Çünkü yeteri kadar sevse sorumluluğun altın da güzelce girer. Bir diğer mesele de , hala günümüzde kızlar için "yıllarca gezdi gezdi çocuk bak kızla, ortada bıraktı gitti" gibi konuşmalar yapılarak psikolojileri bozuluyor.Ama bunu bir erkek için söyleyen yok. Ayrıca evlenmeye karar verdiğin bir erkekle muhtemelen birkaç yılın zaten geçmiştir ve artık çocuk sahibi olmak istersin ama evlenmeyen adamı daha ne kadar bekliceksin vb... Yazılacaklar bunlarla sınırlı değil, daha bir sürü sebep var. Hayır yani kaç kere erkek oldun da bize çevremizin, anamızın babamızın "gezdin gezdin bıraktın kızı!" demediğini sanıyorsun. Ya da nasıl bu kadar eminsin? valla bilemiyorum ben burda yazılanlara göre cevap veriyorum. ama bize ne deniyorsa size de aynısı dense çok memnum olcam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 SekerPembe said: Rotweiler said: Biri şunu banlasın ya, bu ülke böyle, bu şartlarda yaşıyoruz felan da yazmış... Okudukça afakanlar basıyor şerefsizim. Hayır yani tamam fikrine saygı duyacam ama, fikrini değil, toplum zikrini savunuyor, ona kılım... sananeeeeee be salak kısmını unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 aha sekerpembede gelmiş patlak mısırı kaptım geldim http://i611.photobucket.com/albums/tt192/djeumdewq/sj_popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ~Hörm scarlet..dasaaa sevdi seni, finki finki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 el ile memenin bulustugu o mükemmel an hhmmpppffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 beyyyk lan vıcık bıcık leş gibi olmus burası kendinden utan nola! bak nickinin gerisini yazmıyorum bile!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 daha samimi bir ortam olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar