Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Büyük geçmiş olsun... Bilgisayar başında 7-24 oturuyosun heralde. Kıllarda geriye doğru gitmeye başlamış ne yapsınlar....
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 mortis kafani kirarim bin kere soyledik hala forum acmissin peder bey haftada 25 tane ypaiyor kuyurk sokumna ameliyat olmaz en kotu koterle yakar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Fazla oturmaktan ve kilodan olur. Tedavisi tam olarak yok sadece tekrar olmamasını umit edebilirsin. Gümüş nitratla yakıyorlar ama 1 hafta kadar sıkıntı verşyor. Ameliyat da bir çözüm ama bütün hepsi kesinlikle tammaen çare değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 01:20 tarihinde demiş ki: mortis kafani kirarim bin kere soyledik hala forum acmissin peder bey haftada 25 tane ypaiyor kuyurk sokumna ameliyat olmaz en kotu koterle yakar Olm koter daha kötü, benim ayak tabanımda çok kötü nasır çıktı, 10 defa aldılar, geçmeyince koterle oydular, iğrenç bişi :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Geçmiş olmasın. Birşeyin yok çünkü. Üstüne bile oturamaman lazımdı çünkü ehe.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Absolut, 04 Kasım 2004 01:37 tarihinde demiş ki: Fazla oturmaktan ve kilodan olur. Tedavisi tam olarak yok sadece tekrar olmamasını umit edebilirsin. Gümüş nitratla yakıyorlar ama 1 hafta kadar sıkıntı verşyor. Ameliyat da bir çözüm ama bütün hepsi kesinlikle tammaen çare değil. Yok ameliyatla içerideki kıl olayını hallettikleri için tekrar olmuyor.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 abi kanio falna filan işte arada. Hatta baktım boxera şimdi hafif bi kan var arka tarafta. böle çok kırmızı diil ama açık bi kırmızı. iltahapla karışık falna herhalde bilmiom.. kıçıma aynadan baktım bi de delik var böle sanki yarılmış gibi ehhe :) töbe ya[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bendede benzeri bir problem var. Sinemada kriz geçiriyordum eheh. 1 hafta içinde geçmezse gidecem "Yarın hocam dötümü." diye.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sen olayı koca karı yöntemleriyle çözecen galiba? hacı hoca falan? ben doktora gitmeyi düşünüorum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 mortis kıçını bi açtın gel çek dedin bana nazar değdi işte[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kıl döner et döner tavuk döner sen dönersin ben dönerim mevlana döner dünya döner zaman döner daha sayyiimmi ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme !
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bülent ersoy döner .. etc..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 kıl nasıl dönüyo ya anlamadım ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya abi ben de bilmiom ama ismi bu kıl dönmesi. içeriye doğru büyüo edio falna. kanio . gereksiz tatsız bi olay yani.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 poponun üstüne oturabiliomusun ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet şu an oturuom mesela.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 başıma gelmedi hiç ama duymuştum. ilacı falan varsa al yarın sakat kıl bi durum.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ahah ilaç falna ne ya ameliyattan bahsedioz burda mavi!!! ilaç içiosun götüne basıç uyguulluo ilaç içten kıllar dışıar fırlıo falna :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 senin kıllar nasıl kıl ya cok mu sert ?[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ahaha olm mavi ii misin ya? öle kılı görmüosun döndüünü ya, kıçında bişey oluo bi bakioun küçük delik var veya bi şey çıkmış şişmiş falna öle bieşy bu. Kıl böle gözünün önünde dönmüo ahiret soruları sorma bana ya! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 oha ya berbat bişey. basıma gelmedı hıc.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu muhabbet sonra senin de başına gelir merak etme..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya mavi git yat sen yoksa kçnda delik açacam ben şmdi matkapla[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Alexi_Septimus, 04 Kasım 2004 01:51 tarihinde demiş ki: Bendede benzeri bir problem var. Sinemada kriz geçiriyordum eheh. 1 hafta içinde geçmezse gidecem "Yarın hocam dötümü." diye. LOGGED! Ailenizin Logcusu... said: Black_Lupin, 04 Kasım 2004 01:57 tarihinde demiş ki: Kıl döner et döner tavuk döner sen dönersin ben dönerim mevlana döner dünya döner zaman döner daha sayyiimmi ? Aha buda Varan 2.Buzdolabı kazandınız ama elimizde kalmadığı için veremiyoruz! Gece gece; *!Camdan atlar...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: aquila, 04 Kasım 2004 04:54 tarihinde demiş ki: nazar deydi kica,millet gordu tabi nette herkes kotu gozle bakti.git bi hocaya okuyup uflet arkani.delikleri de kapatir... lol amerikada bozulmuşsun sen[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Öne çıkan mesajlar