Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buda bizim mrrrrrrrrrrnav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

slm

kendisi 15 gunluk bir onun bunun cocugu olup sokaktan devsirmedir. 3 kardesi vardi 3 ude siyahti bu bej yani homozigot dominant diyebiliriz

adina tam karar verilmedi cunku ismini 8 yasindaki bir bilirkisi vermek zorunda :) o aslan dedi, babam polat alemdar olsun dedi, bende mrrnav dedim simdi kedinin 3 tane ismi var herkez farkli cagiriyo zaten hicbirinide anlamiyo

neyse bakin begendiyseniz soyleyin kardeslerinide size verelim 3 cocuuuk daha var[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye

Mesaj tarihi:
hehe çok şirinmişte bu ebatta bir kediyi bizim ayı yavrusu yalar yutar herhalde çok bölgesel bizim kedi hehe.

Gözleri falan çok güzel böyle turuncu mavi kediler şirin oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
kardesim birebir aynisindan 2 tane ayni sirinlikte ama kahverengi 1 tane daha var

almayi dusunen varsa gercekten konusalim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
tam bir tekir örneği :-p saka bir yana gerçektende çok şirinmiş[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
said:
YSidiousY, 02 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
gözlerde süper ha

benim kedimde bulduğumda 10 günlüktü ve gözleri aynı renkti ama büyüyünce değişiyo.ama çok tatlılar ya eşşoleşşekler :)
Mesaj tarihi:
Harika bir yaratık[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
  • Yeni Oluştur...