Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Evet arkadaşlar, bir programlama dili öğrenerek, bu sektörde gerek iş, gerekse kendime yarayacak bir şeyler için imkan yaratmak istiyorum bir. Bir hobi olarakta diyebilirim ama ciddi bir hobi olacak. Sizce hangi programlama diliyle başlamalıyım? bazıları c+ diyor bazıları java diyor. Birde baya site linki var şuan internet bölümünde vs ama bilemedim, şöyle tam güvenilir eğitim amaçlı bir site var mı bildiğiniz? tavsiye üzerine deitel c++ how to program ebook olarak indirdim ama sizede sorayım dedim. şöyle güncel bir şeylerle başlasak :) ciddi olarak ilgileniyorum bu arada, hacker olmayı düşünmüyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 hangi işi yapmak için kullanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ciddi ilgileniyorsan git okulunu oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 gun gecmiyor ki ben programci olmak istiyorum hangi dili ogreneyim diye hevesli bir genc gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 App yazarım android için vs diye düşünüyorum ya da daha mantıklı şeyler olabilir şuan şirketler ne olarak istihdam ediyor fazla bir fikrim yok açıkcası. Silah sanayinde çalışayım oluyor mu? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 aquila said: gun gecmiyor ki ben programci olmak istiyorum hangi dili ogreneyim diye kararlı bir genc gelmesin. hangi dili öğreneyimden kastımda hangi dil ile başlayayım olacaktı. mümkünse sınırlarım dahilinde tüm dilleri öğrenmek isterim. trolleyip yorma beni şükrü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 olur mu olur ama okulunu oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 okulunu oku derken? şuan iibfdeyim, bu konuda kendi kendimi geliştireceğim gerekli kaynaklardan. matematikten mi başlayayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 c ile basla c++ ile devame dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 dillerin kullanım alanlarınıda alabilirsem sizden, çok makbule geçecek ^^ şuan pcde değilim o yüzden araştırmak pek kolay olmuyor sayfa sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 youtube'daki tutorial videoları ile başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 duz cizgiyle basla, sonra yatay, sonra egik, sonra dil ogrenmeye geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 hayir abi bu isten ekmek yiyecem, para kazancam demissin. o yuzden okulunu oku dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 biz okuduk da ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 iyi oldu haci bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ulan 11 yıldır şu forumdayım yanlış saymadıysam. adam gibi yardım istedim bir kereliğine. chatroom mu burası arkadaşım! hehe ^^ başlangıç için öğrenebileceğim dilleri ve kullanım alanlarını liste olarak istiyorum. Şimdi bir dondurma alıp gelicem dolaptan, o liste burada olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 lisp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 senko said: hayir abi bu isten ekmek yiyecem, para kazancam demissin. o yuzden okulunu oku dedim. herhangi bir sertifika programı ile ya da bilerek gidip bir işe girme durumu söz konusu değil o zaman sanırım? iyi bir şirkette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 iyi bir sirkette cok zor imkansiz degil ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Şahsen ben java ile başladım okul dolayısıyla (daha çok embedded cihazlarda ve serverside uygulamalarda kullanılıyor), ve çoğu kişinin ortak düşüncesi C++ (yüksek performans ve kontrol gerektiren uygulamalarda, javadan biraz daha low level denebilir) falan girmeden OOP'un en kolay java ile anlaşılıyor olması, en azından benim duyduğum bu. Daha sonra C++, C# (GUI gerektiren desktop uygulamalarında, muhasebe programı gibi) gittim öyle işte. Tabi dillerin kullanımıyla ilgili yazdığım örnekler sadece genelleme, java veya C++ ile de gayet muhasebe programı yazılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bilge adamdan alacagin sentifikalarda ise yaramaz soyliyim simdiden ha ccnp ayarinda bisi alirsin oracle'den fln, anca o zaman ise yarar bir sentifikan olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 anladım. c++ 1 lisp 1 java 1 go yankees. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 python lispi sil, sakali komikli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 niye lan daha dune kadar mit lisp ogretmiyormuydu programlamaya giris dersinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ilgin ne, web mi? mobil mi? desktop mi? server mi? ilgine gore dile bak. hangisi hosuna gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar