Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Dream Theater - Mirror[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Head Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 anathema - flying öldürür.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 J.j.Johanson-Poison She poisoned me like a virus Her love is running through my veins She is extremely contagious All boys will get the same Blood red lips, lovely smile But behind something hides[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sordum sarı çiçeğe "annen baban var mıdır ??"[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Theo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Let The Sunshine In Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in We starve Look at one another Short of breath Walking Proudly in our winter coats Wearing smells from laboratories Facing a dying nation Of moving paper fantasy Listening for the new told lies With supreme visions Of lonely tunes Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Somewhere inside Something There's a rush of greatness Who knows what stands in front of our lives I fashion my future On films in space Silence tells me Silence tells me secretly Everything Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Stockholm, Sweden Sweden Across the Baltic Sea And I'm a genius, genius And I belive in God And I believe that God believes in Jean-Pierre That's me That's me That's me Singing our space songs on a spider web sitar Life is around you and in you You gotta answer for Army Of Lovers Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in[signature][hline]
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Rotweiler, 01 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki: Bir derdim var artık, Tutamam içimde, Gitsem nereye kadar, Kalsam neye yarar. Hiç anlatamadım, Hiç anlamadılar, Hrkez neden düşman? Hrkez neden düşman? Unuttum hepsini, Ruhum nefesini, Gelme yanıma sen, Başkaasın ben başka.... BUDUR!!!! +1 bende bu şarkıyı yazacaktım şimdi bak. çok hoş yaa![signature][hline]Jackques Marques
wussy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bir derdim war halimiz duman ah[signature][hline]!!!KiLL 4 U!!!
chz_xjx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 "Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain, maybe then you will see mee as I am, A fragile wreck on a storm of emotion"
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 And the road becomes my bride I have stripped of all but pride So in her I do confide And she keeps me satisfied Gives me all I need And with dust in throat I crave Only knowledge will I save To the game you stay a slave Rover, wanderer Nomad, vagabond Call me what you will But I'll take my time anywhere Free to speak my mind anywhere And I'll redefine anywhere Anywhere I roam Where I lay my head is home And the earth becomes my throne I adapt to the unknown Under wandering stars I've grown By myself but not alone I ask no one And my ties are severed clean The less I have, the more I gain Off the beaten path I reign Rover, wanderer Nomad, vagabond Call me what you will But I'll take my time anywhere I'm free to speak my mind anywhere And I'll never mind anywhere Anywhere I roam Where I lay my head is home But I'll take my time anywhere I'm free to speak my mind And I'll take my find anywhere Anywhere I roam Where I lay my head is home Carved upon my stone My body lie, but still I roam Wherever I may roam Wherever I may roam Wherever I may roam[signature][hline]Jackques Marques [Bu mesaj Jackques tarafından 04 Kasım 2004 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Osman Abi elinde colt harbi Arkadaşını bekleme kurtarır diye , niye ? Çünkü karşılaştın ölüm makinesi X(unuttum) ile .. Thrillus - Omen En sevdiğim sözü Osman Abi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Guns N' Roses-Estranged ve de Megadeth-In my darkest hour[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
-ruffian- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Evanescence - Understanding The pain that grips you The fear that binds you Releases life in me In our mutual Shame we hide our eyes To blind them from the truth that finds a way to who we are Please don't be afraid When the darkness fades away The dawn will break the silence Screaming in our hearts My love for you still grows And this I do for you Before I try to fight the truth my final time Can't wash it all away Can't wish it all away Can't cry it all away Can't scratch it all away Lying beside you Listening to you breathe The life that flows inside of you burns inside of me Hold and speak to me Of love without a sound Tell me you will live through this And I will die for you Cast me not away Say you'll be with me For I know I cannot bear it all alone Can't fight it all away Can't hope it all away Can't scream it all away It just won't fade away Oh Cant wash it all away Cant wish it all away yeah yeah Cant cry it all away Cant hope it all away yeah no[signature][hline] -| Est solarus oth mithas |-
duende Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Wendigo, 02 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki: Dream Theater - Mirror onların sarkısında voklademi var?:)[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bir bahçemiz var; Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl. Bir tarafta gökkusagi, öbür tarafsa çöl. Sınırda kalmışlardanız biz. Hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız; Sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde. Çölde kazanilan zaferler; Hepsi kanla yazilir. Ahmak olmasaydın insan; Tüm zaferler dostça kazanilirdi. Her gün dogumun hergün batimina, Her geceden gündüze işlenen bir suç var. Her bir yerde bahçemiz var Cümleler de ol deva diye dua ederdi günde bin defa Fayda yok! Bu çok fena... Çare yok! Bu bir bela... Sanki yoktu basta... Hepsi kalsın... Alemimde Sagopa ve Ceza, Rap için bir pranga... İlham perilerim, Yorgun ellerim Ve miskin armağan düşüncemin Yaninda bir emanetim bu bedene. (zor) Yıllarim bir yetki verdi; Etki tepki oldu. Kendimin hudutlarinda bir çiçektim, mordum. Onca tarla doldum. Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yapraınnda. Geri kalan umutlar oldum. İstediğim yerdeyim. 1-2 dakika verin bu adama konuşamaz. Dilim tutuldu. Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri? Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri? Akar sular bu bahçelerde. Kurtulur zebanilerden. Akmayan suyun gül çölde Çesmeler var her bir yerde; bul! Olmaya çalis bir kul! İstedigimiz hep tek sulh! Olmasin altimda çul! Olmasin param ve pul! Genede gül bir kez be! Bir kere gül be! Senede bir de olsa, Gül bu çölde yeserir elbet. Sabah biter ve bizde Sinirin ortasinda kaybolup gider de Sözlerimizi ve rapimizi Miras birakiriz yeter! Ey rapin sebepsiz anlamı! Damarlarımda gezine dur. Şakaklarimda kan birikmiş, Ben bir cümlelik bir nokta değilim! Şiirlerimle gömülecek adım Satırlarim ve geçmişim, Tokat izlerim... (Ceza - anlat) Ellerimde karakalem, Kara gözüm seyirde. Yollarimda yolunu gözledigim bir yolcu Malum... Yaradan Allah'im! Gençligime mahcubum Oyuncak bir tabanca elime hakim oldu, Çok alıştım... Ben bugünde yaşıyorum; Yarında meçhulüm. Bin yasak ve bin cezayla ilelebet mi yaşıyorum? Bir bal olsam, damlasam. Bu yeryüzünde bir kalbim, nefretim Ve var olan bin cezam... Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri? Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri?[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hmm. and then there was silence ;) bi de emotional winter diyim hadi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar