Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Evet konumuz bu..modemim bozuldu gittim yenisini aldım..8 mbit baglantı direk 1 mbit e dustu..neden oldugunu cözemedim henüz..daha önce basına gelmis olan varmıdır yada çözümünü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Kabloları kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 modemi acip kapadin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 servis sağlayıcın modemin arkasındaki seri noya göre seni tanıyordur. servis sağlayıcını arayıp modemi değiştirdiğini söyle, yeni numaranı alsınlar. edit: mac id olması lazım. onlar söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 oeh hic alakasi yok lan. nerden duydun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 kabloda böyle. adslde alakası yok evet. hep kablo kullanınca adsl diye bişeyin varlığını unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar