Playbook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Selam arkadaşlar kendimi yedim bitirdim bir konuda size danışayım dedim. Geçen gün vatan bilgisayardan telefon ile sipariş verdim. İlgilenen beyefendi bana 444 56 56'dan değil 212 414 28 30 numaralı telefondan döndü.(2si de vatan ın numarası fakat 212 li telefonda kayıt alınmıyor) Kredi kartı bilgilerimi verdim ve parayı çektiklerini söylediler. Şuan sipariş ne internet sitesinde gözükmekte ne de herhangi bir onay maili geldi. Onuda geçtim kredi kart bilgilerini telefondan başkasına vermek ne kadar güvenli olabilir ? Bu insanlara güvenebilir miyiz? Sizce kredi kartımı değiştirmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Karttan provizyon almışlar mı? Bekleyen işlemlerde fln var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bişey olmaz mail order yapmışlar demekki öyle biyerde gözükmez rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 rahat ol, hiçbir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 böbrekler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kapının kilitlerini değiştirip sadece bir tane anahtar çıkart bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar