Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitlis de PKK'lı teröristler 6 TIR'ı yaktı


nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

neyse konuyu dagitmiyim ama klonlamak kotu bisi degil ki. hersey birseyin klonu zaten. onemli olan klonladigin pazar icin deger uretebilen bi klon olmasi. bu ornekteki gibi. her cep telefonu, bi cep telefonunun klonu zaten. hic bi urun 100% bagimsiz degil, ilk cikan disinda, bardaklar, bilgisayarlar vs.

konuya baglarsam, guzel olmus o haber sitesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pkk tam bu arada marjinallesmek istiyo, orta dogudaki, arap bahari gibi, kurt bahari yapabilir miyiz olarak bakiyo. umarim akillarini baslarina toplarlar, bu surecten en zararli onlar cikarlar cunku.

edit: haberin diger kismi http://gundem.milliyet.com.tr/pkk-lilar-yol-kesti/gundem/gundemdetay/18.08.2012/1582999/default.htm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu ben suriyenin misillemesi olarak görüyorum. Mutlaka destek çıkıyorlardır. pkk bundan 5-6 sene önce bu kadar aktif değildi veya aktiftiler ama basın haber yapmıyordu. Bilmiyorum.
Benim aklıma binbir şey geliyor. Kaçakçılık,uyuştucu ticareti de var bu işin içinde. Bi araba forumunda gezinirken galericinin birinin, sls amg i hakkari'den getirdiğini bulmuşlardı. Bunun gibi milyon şey var kaçakçılık için o sınırı tutan tonla para kazanıyordur eminim uyuşturucudan tut her boka kadar. Terör bazlı bu kadar basit değildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suriye tabii ki destek veriyor, turkiye en basindan beri silah veriyodu muhalefete, esad da tayyip i cezalandirmak icin kuzeyden cekildi zaten. PKK'ya destekte veriyolar. o yuzden cesaretlendiler zaten. ama onlarinda kendi vizyonunu gosteriyo bu saldirilar.

kendi sorunlarini cozmeden emperyalist olmaya karar verirsen boyle olur. ulke nin emanet edildigi adamin vizyonuda anca bu kadarina yetiyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...