Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Selam arkadaşlar, 25 Ağustos'ta düğünüm olacak inşallah. 24'ü gece arabayı teslim alıp ertesi gün öğlen teslim edeceğim. Bu şartlarda bildiğiniz kiralama seçenekleri konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sixt'den kiraladım daha dün, 4 gün kadar bende. gecen ay bir indirim oldu, günlüğü 125TL'den ayırdım. 15 TL de herşey dahil sigortasını yaptırdım. Fiyatları 180-250TL arasında sanırım şu sıralar. Bu tür bir araç kiralarken azcık fazla verip bilinen firmalardan kiralamanı tavsiye ederim. Senet falan imzalama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Çok teşekkür ederim önerin için hemen iletişime geçicem. (: Not: Senet imzalamayı düşünmüyorum, sadece bir günlüğüne kiralayabileceğim bir yer arıyorum ücretini ödeyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 mahalle arası kiralama da kurumsal nereden kiralarsan kirala, arkadaş haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sixth candir, kesinlikle ordan kirala. Fiyatlar hem cok uygun oluyo hemde arkadasin dedigi gibi senetle falan ugrasmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Sixth'den kiraladım, gerçekten de harika bir hizmet sundular, oldukça da ilgililer. Cuma teslim alacağım inşallah, çok teşekkürler öneri için. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Sixt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Sixt iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Fistan said: Sixt ne sixtse iste B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 3 gunden asagi kiralayan olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 tek gunluk kiralama yapiyorlarsa guzelmis. su kadar gunden asagi olmaz diyen cok oluyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Düğünden 1 gün önce alsın, dolaşsınlar, alışsınlar arabaya fln. Düğün günü binerler. Düğünden sonraki gün de balayı için havalimanına gittiklerinde bırakırlar arabayı. Profit :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Selam, Ben Mercedes minibüs/VIP denen şeylerden kiralamıştım şoförlü. Çok rahat etmiştik; gelinlik ile inip binmesi kolay, aracı park edip klima ile devamlı soğuk tutacak birinin de olması güzel oluyordu :P İçi de görünmediği için Göztepe, Bağdat Cd, sahilyolu güzergahlarında hiç rahatsız edilmeden paşa paşa dolaşabildik (evet süsleme yaptırmadım). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bende Avis'den focus rezerve ettirmiştim 125 liraya, aracı teslim almaya gittiğimde elimizde focus yok kusura bakmayın size c180 versek sıkıntı olur mu dediler, yok anam babam verin dedim. avis adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 paramecium said: Selam, Ben Mercedes minibüs/VIP denen şeylerden kiralamıştım şoförlü. Çok rahat etmiştik; gelinlik ile inip binmesi kolay, aracı park edip klima ile devamlı soğuk tutacak birinin de olması güzel oluyordu :P İçi de görünmediği için Göztepe, Bağdat Cd, sahilyolu güzergahlarında hiç rahatsız edilmeden paşa paşa dolaşabildik (evet süsleme yaptırmadım). Saygılar. rasyonel adamın hali başka oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 benimkini verseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar