Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok mu erken ya ???

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya ben şimdi 20 ye yaklaşıyorum az kaldı 15 Kasımda :P nese ben bugün düşündüm ben çocuğumla aramın çok olmasını istemiyorum onunla arkadaş gibi olmak istiyorum ama karşıma bi onu asla bırakamayacağım birisi çıkmadı ki böyle deli dolu cana yakın bi kız akıllı olcak bi de çıkmadı şimdi böyle birini bulsam 1 2 yıla kalmaz evlenmeyi düşünüyom ama çok mu erken yaa :(

not: bazıları fıstık atcak ama fıstık atmadan önce o fıstıkların kabuklarını soysunlar.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki :
Hepsi bir kere kullanılacak ?
3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatını bir raya oturtup, kendi evin, bir işin, sabit gelirin olmadan ne evlen nede çocuk yap bence.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 03 Kasım 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
Bellow bence sen yarın evlen hocam ;)

beni evlendirmeye ne meraklısın ha D:

@ardeth gelir işi kolay gitmesi zor :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]

3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

mavi hep bana aynı şekilde taş atıyon ya :D var çıktığım allah allah yaşımıda hep soruyon söylüyom gene soruyon sanki uyuzuna :P 15 Kasım da 20 oluyom biraz genciz ama :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]

3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bellow kardeşim
Ben de 21 yaşıma geldim üniversite bitiyor seneye. 22 yaşında ne yapmalı diye düşünüyorum. Arkadaşlarla da tartıştık geçen saatlerce.
Bence (ki ortak vardığımız sonuç da bu) ayaklarını sağlam yere basmadan evlenme(Ev, iş ve askerlik demek yani). Bir de şöyle düşün, en geç mesela 30 gibi çocuğun olmalı, bu benim düşüncem tabi, ki sen 50sine gelip artık elini ayağını çekerken o 20sine gelip kendi ayakları üzerinde durabilecek kıvama ulaşabilmeli. Benim babamın da yaptığı budur. Bence çok mantıklı.
Bu tür şeyleri de çok düşünme, olup bitiveriyorlar çünkü.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 03 Kasım 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
mavi hep bana aynı şekilde taş atıyon ya :D var çıktığım allah allah yaşımıda hep soruyon söylüyom gene soruyon sanki uyuzuna :P 15 Kasım da 20 oluyom biraz genciz ama :D

yok kardeşim ciddiyim bilmiyordum :)
düşün taşın ne diyim 2 güne kadar thread acmada evleniyorum şu şu tarihte şu evlendirme dairesinde diye ;)[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

düğünüme herkes davetlidir fındık fıstık atar kuruyemişçisinde düğünüm :P yok o kadar hızlı değil daha dur yani 1 2 sene içinde evlenmeyi diyom :p[signature][hline][b]Msn : [email protected]

3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Nikah masasınaaa oturduuun işteeeeee....
Bellow işleri aceleye getirme, daha kız bile yok ortada :) 1 2 sene ne demek? köyden kız getirtip evleneceksen bilemem tabi, evleneceğin insanı tanımazsan ilerde çooook mutsuz olursun benden söylemesi...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin çözüm 30 yasında evlensende isine yara gider cocuk esirgeme yurdundan aranda kac yas olmasını istiosan okadar yas farkın olan bir cocuğu evlatlık alırsın. Olur biter hem bri cocuğu kurtarmıs olursun :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 03 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
Nikah masasınaaa oturduuun işteeeeee....
Bellow işleri aceleye getirme, daha kız bile yok ortada :) 1 2 sene ne demek? köyden kız getirtip evleneceksen bilemem tabi, evleneceğin insanı tanımazsan ilerde çooook mutsuz olursun benden söylemesi...

abi çıktığımın olmadığını nerden biliyonuz ya :D var dedim kaç kez :P[signature][hline][b]Msn : [email protected]

3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 16sındayken düşünmeye başlamıştım bu işin doğru yolunu vardığım karar ise tepedeki oldu.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...