sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sağ&sol duyulu olarak nedir abi bu myanmar sorunu? ciddi ciddi tartışalım,ne işimiz var myanmarda? bir arkadaş; osmanlı, hint okyanusuna göndermiş filo,tabii gitmeliyiz v.s dedi,haberturk'de de tartışılıyor şu anda da gerçekten gereklimi? bir drammı var nedir lan anlatın işte,herkes kendine çekiyor bide biz çekelim kendimize hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 birilerinin parası bitmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 MUSLUMAN KARDESLERIMIZI ZULUM UYGULANIYOR!!!!!! secici yardimseverlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 myanmar cok güzelde bugun kurtarılsa 100 yıla sıfırdan baslayacak konuma gelirler anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bu uzaklardaki müslüman kardeşlerimize yardım edelim olayı hükümetin 2-3 senedir yeni çıkardığı bir politika ve acayip başarılı adamlar. her iktidar kendi yarattığı ideolojiyle belli bir şeylerin momentumunda sürdürülebilirliğini garantiler şimdi bu olay ümmetçiliğe dönüyor milliyetçilikten başkalarına yardım edilmesini sağlamak zaten apayrı bir güç gövde gösterisi garip mutlu oluyor Türkiye'miz sayesinde dindaş garibanlarımız yardım eli görüyor diye bir de uzaktaki zulmun reklamı yapılarak yanıbaşındaki içindeki dibindeki zulumden bihaber kılmak da ayrı bir gaye ve elde edilen bir başarı işte valla bravo ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 aquila said: MUSLUMAN KARDESLERIMIZI ZULUM UYGULANIYOR!!!!!! secici yardimseverlik. seçici geçirgenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 para aklamanın, cukkalamanın yolu bu. başka türlü olmuyor bu işler. şukadar yardım yapıldı, bukadar bebek bezi yollandı. giden bebek bezlerini takip edebilecek misin ? edemiyorsun haliyle. Deniz feneri'de aynı şekilde. Bunlar birbirlerine para aktarmasa farkedilmeyecekti olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 deniz feneri vol 2 demeye gelmiştim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 öyle demeyin geçenlerde burdan biri deniz fenerine ortadaki tek temiz kurum demişti sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://2.bp.blogspot.com/_N7t425v3b8k/SzjXE5ocVnI/AAAAAAAAABI/fhVFIJHxrQA/s1600/kerizfeneridernegicg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 kamu spotu ayağına her kanalda güzel güzel saatlerde reklamını da yapabiliyor ya daha ne diyim. takmışlar buradaki en aydınlara(!) bile bir sanal gerçeklik gözlüğü, herkes kuzu, kuzu olmayan anca burada ses ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar