orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bazıları doğuştan şanslıdır. Kültürlü bir çevrede dünyaya gelir ve her imkanın etrafında yetiştirilirler. Her istedikleri olur. Her yaptıkları mantıklıdır çoğunlukla. Dengelidirler. Hayatları yolundadır. Kendileri gibi birini bulup temiz bir yuva kurarlar. Fakat bu insanlar çoğunlukla gerçek yaşamazlar. Asıl hayattan haberleri dahi yoktur. Herşeyi tozpembe bilirler. Ameliyat olsalar, korkunç film izleseler, kabuslar görseler psikolojik destekle ayakta dururlar. Bazıları ise şanssızdır yüzeysel bakıldığında.. Onlar aptal mahalle aralarında, toz toprak içerisinde, ilkokul mezunu ebeveynler tarafından yetiştirilmişlerdir. Görgüyle pek alakaları yoktur. Çatal-bıçak kullanmaktan anlamazlar. Hayatları başladığı gibi biter. Ama onlar severler. Onlar sayarlar. Bütün duyguları bilirler. Pes etmezler kolayca. Dimdik dururlar. Namusu bilirler. Doyumsuz, memnuniyetsiz değillerdir. Sahip olduklarının kıymetini bilirler. Şimdi gerçekten şanssız olan bu kesim midir sizce? Şanssız olan biz miyiz? Şanssız olan ben miyim? Sizi siz yapanın, seçemedikleriniz olduğuna inanmışımdır hep. Yaşadığınız şehir, mahalleniz, aileniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Baya şanssızsın ya evet. Hem fakirsin hem de plebsin. Biraz üzülüyorum senin için. Ama biraz, çok değil. AZHAHAHUAUHUAHAANHAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ay sağol bezelyecim acımı paylaştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dostum biraz enter kullanırsan okurum yazını. bu haliyle babam yazsa okumam yanlış anlama prensip meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar