zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yaşlı Kurt Dün gece pencerede beklerken seni Yine duydum gelmeyişinin sesini Duydum bir yaşlı kurtun sesini Pes etmiş gidiyordu ıssıza Seslendim gitme ıssıza , duymadı sesimi Anladımki bende yaşlanmışım Duyulmuyorlar artık sesimi Bizim Özgür için yol görünmüş İstikamet kurtun ıssızına Artık duyulmaz olmuş sesine Böyle birşey yazdım , bir anda aklıma geldi nasıl ?[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şariler artıyo... hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 pek güzel go kartcı zıgırv :)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 eheh sağolun :) dün akşam bir anda aklıma geldi bende yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Way be sen neymişsinde haberimiz yomuş...Gocard gralı devamını bekleris.. Walla burdan büyük şairler doğacak demedi demeyin :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar