Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bugün nwn aldım taklmıştı aklım birazdan bilgisayarıma yükliyicem sanırım multiplayer daha iyi oluyor bunun için ne yapmam lazım? Açıklarmısınız?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 orjinalse son versiyonunu indir arat forumlarda capulcu die adam var o herşeyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 anladım online falanmı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 63217766 bu icq numarası son zamanlarda hiç girmiyo online deil su sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 oynamalısın :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 oynamalıyım ancak nasıl :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 abi bu ne ya? birinde bayrak tipli bir isaret diyerinde de madalya avr.Eziliyorum yardim edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ezilme biz asi grubuz bizimde zamanimiz gelcek ele gecircez paticik command center ini.. :) long live the rebeeelss ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ehuehu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 gel netten oynayalım abi versiyon 1.00 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hmm daha yüklemedim ama :) error veriyor sanırım ;) sen yenersin allah bilir bizi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bende yüklemedim oynucaksan gel 87046681 icq yüklerim o zaman hem cooperative yapip campaignde ilerleriz lvl1 olup kimseyi yenemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tamam saol :) bakarız artıkın ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 çapulcu ile konuştum agszone mudur ne orada oynayabilicem sanırım neyse başlangıç içinde iyi ancak benim şansıma şuan sitesi down :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bence silip üstünde black isle yazan herhangi bi rpg oyunu yüklemelisin[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hmm nwn yavaş çalıştı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Slms... ben de oyunu yeni aldım, orjinal diil, bulamadım çünkü.. Oyunu install ettim ama başlarken play disk'i takıorum, oyun hiç açılmıo bile.. size de oldu mu? nası halledilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 elimde çıktığı tarihte alınmış, açılmamış/orjinal NWN var, istersen satabilirim almak isteyenler özel mesaj atabilir [Bu mesaj BlackRose tarafından 28 April 2003 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 nwn oynamak beleşmiş sanırım bilgisi olanvarmı nerede oynayacağım nekadar cable falanmı gerek yaz için düşünüyorum?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 benim bi ark.ım netten katılıodu sürekli ama bana serverları için ek bi ücret ödenio dedi. ben de yazın katılcam kesin. yakında bizim oraya kablolu geliomuş, hemen de üye olcam.. naapiim işte nwn aşkı :PP[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar