dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: dev falan ayıp oluyo arkadaşım küçük bi bitki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 garbage zamanı yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hayır yani dev olmadı.dev orkide mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 böle mi? Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dasaaa said: böle mi? Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o biraz ölüyo gibi ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ad3m said: imamizer said: söz konusuyla ilgilenmiyorum ama müzik konusunda her rapçi gibi cahil bir adam olduğunu söyleyebilirim. Cahil mi? Yazdığı sözlere bakarsak yaşadığı dünyayı çok iyi tanıyan ve çıplaklığıyla aktaran bir adam.Zaten sonrası "ağır fos/özenti/saçma olan ve eline mikrofon alan rap söyler" müziğine döndü.Lafın türkçe rap içinse diyeceğim yok hepsi fason. sözleriyle ilgilenmiyorum dedim zaten, o konuda yorum yapmıyorum. ama hemen hemen her rapçi gibi müzik konusunda cahil dedim. zaten rap, müzik olarak çok niteliksiz birşey abi. müzisyen olman gerekmiyor ki icra etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: dasaaa said: böle mi? Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o biraz ölüyo gibi ama neyse. bu mutlu ki. öleni bu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 öyle mutlu mu olunur? ben mutlu olmayı 'da' bilmiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 BU herif evinde çoluk çocuk dövmüyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Masakari said: BU herif evinde çoluk çocuk dövmüyor muydu ? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: öyle mutlu mu olunur? ben mutlu olmayı 'da' bilmiyorum galiba. valla daha mutlu olan çiçek de var. ama olayın içinde bayağı humping var. eski olsan onu da koyardım. şimdi papaz olmayalım. dahi anlamında ki de ye kızdın o kadar. bunu koysaydım ilk daha feci olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dayak olayını bilmiyorum da fazıl say için müzik yaparken insanın ağzı mı yamulurmuş tarzı iğrenç bir laf ettiydi bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 neyse en azından olumlu bi insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dayak haberi daha sagopa dinlemem nasıl olsa uçururlar post kasam az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Masakari said: dayak haberi daha sagopa dinlemem nasıl olsa uçururlar post kasam az tamam az agresif bi adam ama bu kadar olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bildiğin dövmüş yaw çocuk dövmek kolay tabii. anca gücün ona yetsin!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bu çoluklar çocuklar beni mahvediyor diyip dalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 mc ceza her türlü daha iyi rap te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar