Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Arkadaslar Boyle bir sorunum var mandrake kurdum fakat modemimi tanimdai ethernetten baglamak gibi bir sansimda yok suan linux le ilgilenenler varsa bu drvieri bulmam konusunda yardimci olurlarsa sevinirim aradim ama bir sure sonra netin yavasligi(a.k.a Sualtı FAciası) oldurucek beni o yuzden yardim istiyorum yardimci olanlar simdiden tesekkurler..[hline]Absolute & Lonely....
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 usb yi dene deirm.. hiç uğraştırmaz..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Suan usb de zaten :) ethernet karti alip hallettim sorunu..:)[hline]Absolute & Lonely....
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 http://www.kablonet.com/index.php?sayfa=download bi kaç driver vardı genede bi bak istersen.[hline]www.gamerbug.com
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Arkadaslar Zaten Webstar in cd si bende vardi ama benim istedigim linux driverlari cd sinde ve kablonet in sayfasindaki driverlar windows versiyonlari icin neyse dedigim gibi ethernet karti alip baglantiyi boyle yaptim yardimlariniz icin tesekkur ederim p.s.:ehe aslinda ethernete uyuzum linux usb driveri elinde olan olursa gene olur yada su hatlar duzeldiginde duzgun bisekilde nette ararim..[hline]Absolute & Lonely....
Öne çıkan mesajlar