orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben size kendimden yazayım...Siz yazdıklarımda kendinizi bulun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Üç nokta her cümlenin sonuna konmaz. Noktalamadan sonra boşluk bırakılır. İki üç kelimede bu kadar yamuluyorsan hiç yazma en iyisi. (Heee beklediğin mesajlar böyle değildi dimiii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Çok yorgunum... Herşeyi başa sarmış...Sanki hiçbirşeyi başaramamış ben..Bu gece yazmaya karar verdim..Onca yıl sonra.. Okumalı birileri beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 selam aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 burası kasıyor msne geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İnsan en çok kaybederken gururunu bırakıyor bir kenara.Ha bir de çok severken.Kaybederken hırstan,severken sarhoşluktan kör oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 .. Ne anlama geliyor bu iki nokta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 takılmayın noktalara.yazarken duraksıyorum ondan yani.konuşma gibi.ıııı eeee ımmmm gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Roqq said: .. Ne anlama geliyor bu iki nokta ? hayat üçüncü nokta için çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 orkyde said: takılmayın noktalara.yazarken duraksıyorum ondan yani.konuşma gibi.ıııı eeee ımmmm gibi birşey Çok yanlış gelmişin sen ozaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 olmadı mı yani? ben şimdi yazıcam siz okucaksınız sonra böyle ünlü falan olmuyo muyum ben? olduuu o zamaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 onca yıl sonra bu gece yazmaya karar verip de gidip patide karalama defterine konu açmak çok hüzünlüymüş lan. TONIGHT BYE BYE EĞĞEEEĞĞEEĞEEE http://www.youtube.com/watch?v=8v4oeNjKoiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 amaaaan beee yemin olsun iki dakika hüzün yaptırmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Sen yaz kardeş dinliyoz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 işsiiziiimm yaaa beeen.okudum ama işsiiziiimmm.kardeşim nolur yani noktalara takılmasanızda şurda iki dertleşsek?nolurduuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ne okudun meslek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ziraat mühendisiyim.oldumda noldu?kız başıma gittim yaad ellerde bir başıma okudum.geldim.işte öyle evdeyim yemek falan yapıyorum bulaşık yıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 düşünüyorum diyip her şeye 3 nokta yazıyosun ama hiçbir imladan sonra boşluk bırakmadan nefes nefes de yazıyosun valla tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 konu akınca yazabiliyomuşum demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 esrar yetiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ki ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İ noktasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar