Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bir zaman gelir değişir gibi görünür hepsi,fakat her zaman aynı olacaktır bilmelisin ki."Değişim" gelir çağıracak olursan.Ardından,herşey bir yaprağın daldan kopması gibi kopar,değişir birer birer.Hayaller orada durur sadece,bakarsın.Tek bir parça yap-bozdur o.Bir kere bozarsın,bir dahada yapmanın imkaanı yoktur.Değiştireceğin zaten nedir ki?Bu yolu "SEN"in seçmenden ziyade,o seni seçmiştir bir kere başta.Bazı şeyler o kadar elde kalır ki,geçmişe baktığında kesinlikle pişmanlık duymazsın... [spo1=Değiştir]"CARPE DiEM" deyip,sonuna bir tane "NO FEAR" eklersin.Gördüğün dağlar-tepeler,seni kovalamış olan köpekler,gittiğin kmler,sessizliğin..Herşey anlam kazanır.Sonsuzluğun tabirini yaşayamayana anlatmanın imkaanı ise yoktur...[/spo][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yalnızlık, yaşamdan kaçmak için kullanmadığına, göstermelik yapmadığına, sadece ve sadece içinden geldiği için yalnız kaldığına eminsen güzeldir. sürekli yalnız olmak diye bir şey yoktur, bazen bir süre devam eder bazen sadece günün içinde bir süre kafanı toparlamak istersin. bazen tak eder basar gidersin artık dağa mı olur denize mi olur fark etmez. ama ben yalnız olmaya karar verdim diyerek olacak bi şey değil bu. kendinin her halini yalnız diye genelleyemezsin. kendine "ben yanlız bir insanım" diye isim koyamazsın. eğer yaparsan kişiliğini kendi elinle zedelemiş olursun. kısaca içinden geliyorsa, içinden geldiği süre içerisinde yalnızlığını yaşarsın. az ya da çok her insan yaşar, uyumadan önce yatakta düşünmenin upgraded versyonu gibi bişidir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 18 ine giriyorsun işte,vucüt gelişmekte oldupu için kimyasal sıvı salgılıyor vücuda buda sıkıntı yaratıyor,çoğu insandada bunalıma girme eğilimleri yaratıyor bunun adı ergenlik.Bu aralarda insanları kırmamaya çalış sanki hepsi seni ezmeye,aşşağılamaya çalışıyorlarmış gibi hissedebilirsin yok öyle birşey tamamiyle senin karamsarlığındandır.İnsanlara zorakide gülümseme kendi kişiliğinin sınırlarını çiz ne abartı gül ne abartı karamsar ol.İlla arkadaşın olacak diye bir şart yok,millet aç olduğu için günler boyu inşaatlarda çalışıyor bir arkadaşları bile yok ama parayı aldıklarında mutlu oluyorlar.Zaten lise bittikten sonra belki hiçbirine selam bile vermeyeceksin.Olayları gözünde büyütme,fazla düşünme.Aliağa belki sıkıcı olabilir,kendine orada hobiler bul onlarla eğlenmeye çalış.Özellikle ailenle iyi geçin,onlar ileriki hayatında seni anlayabilecek tek kişiler. Sıkıntın çok fazlaysa psikoloğa git,ayıp değil hatta zamanımızda herkesin gitmesi lazım.Şehir yaşamı veya çeşitli olaylar insanı sıkabilir normaldir,sinirlerle uyarılıyorsun devamlı.[signature][hline]shinsetsu desu..
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yorumları hiç okumadım ne yalan söyliyim.ama bence hata yapıyosun.insan dostlarıyla olmadıktan sonra bu hayatın tadını çıkaramaz bence[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kimseyle konusmak istememen olmamasi gerek ama zamanin cogulunlugunu kendi basina gecirmen cok anormal bisey degil insanin kendi kendine yetmesini ogrenmesi laizm[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yanlızlığı seviyormusun ? . Rahat huzurlu bir ortammı arıyorsun ? . Ozaman tam yerine geldin . Huzur bende programına katıl sayın hocalarımızın derslerini al huzuru içinde hisset . Huzur bende . Her akşam saat 21:31 'de H tvde . Huzurlu kalmak için bizi seçin .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | --------------------------------------------------------------Gücünü asla gösterme !
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hocam sıyırıyorsun sen artık koydum ben teşhisi[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Deli-HAciye acaip derecede katılıyorum...Kendini yanlızlığa atma !Bence sen psikolağa gitmelisin gerçekten bu çok önemli yada okulda rehberlikle konus bilmiyorum birşeyler yap bu böyle olmaz!!![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 olur, olur...Sadece sabretmesini bilmek lazım. Bizi boğan sorunlar değil sabrımızın tükenmesidir. Sorunlar ise kaçınılmazdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar