Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: diablotg, 03 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: yalnızken insan isterse mutlu olabiliyormuş yani mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok "Loneliness leads to the madness" 'a benzer bi replik vardı bi filmde.. Senin dediğinin imkanı yok arkadaşım.. İnsanlarla birşeyleri paylaşmadan mutlu olamazsın.. Bu arada kaç yaşındasın merak ettim?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hmm okulunda yeni misin? Herneyse benim yakın lise hayatımdan gördüğüm kadarı ile zamanında arkadaş bulamadığını idda eden herkes sonunda bunu kendi hataları olduğunu kabul etmişti. İnsanlarla yüzleştikçe onları analiz etmesini öğreneceksin ve kendine uygun arkadaşları bulma şansını artıracaksın. Sevdiğin insanlarıda, sevmediğin insanlarıda tanımalısın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Erqenlıktendır...[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben 3 ay sonra 18 yaşıma basmış olacağım ve benim bugüne kadar sadece 1 kere çok yakın dostum oldu o da 5 sene önce uzak yere taşındı.Bu arada ark larımla çok iyi geçinen biriyim ama olmuyor .Ayrıca 8 senedir o okuldayım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Diablo bence bilmiyorum ama düşüncelerin yanlış...Sen zannediyor musun ki sen yalnız ve mutlu rolünü oynarken millet hemen seninle arkadaş olmak isteyecek?Bu sene okul değişikliğim oldu ve kendimi o kadar büyük boşlukta hissettim ki anlatılmz yaşanır yani...Ama yılma benimde şu an okulumda çok iyiy arkadaş olabileceğim kimse yok ama senin gibi komplekse girmiyorum...İnsanlar neşeli insanları severler bence kendini tek başına kapatarak hayatnın yanlışını yapıyorsun kendini sorunlu hale sen sokuyorsun...Hem bak bir düşün burda kaç kişivar seni düşünüpte buraya yazı yazan onları düşün demekkibu dünyada o kdrda yannız deilsin ! Lütfen üzülme gerçekten hayat bu kadar basit şeylere üzülmeye değmiyor.Zaten liseyi bitirince bir daha o çok sıkı fıkı olan arkadaşların kaç tanesi görüşecek zannediyorsun o dostluklar gerçek mi sanki?Bugün var yarın yok dostluklardır onlar!Sanırım lisdesin sen.Ama asıl hayat ünide başlıo ben bunu bilir bunu sölerim (gerçi kendimde daha lise hazırlıktayım ama hayat felsefesi işte hayat neler öğretio insana)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bazen ters mantık bakmak gerekio işlere[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bende aynen senin gibiyim.. Böyle okul ortamında falan iyi hoşta sonra yalnız kalınca depresyonda oluo insan. Okulda artık tek başımayım.. Tek geziyorum... Habire birileri geliyor ne oldu iyimisin falan filan.. Genelde takmıyorum.. Gayette memnunum hani..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yemin ediyorum aynısı oluyor gelior lar iyimisin alov konuşsana tuğrul noldu bişi mi oldu kimseyi iplemiorum konuşmuyorum ve gayet mutluyum ben yokum artık[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kompleks falan değil.yalnız olmayı seviyorsn yalnız olursun.bırak da insanların aptal yorumlarını dinleme.onlara bakıp ne kadar zavallı ve aptalsınız diye dalga geç.yüzündeki gülümseme bu nedenden olsun.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla bukadar sinirin altında, gerçek bir tatminkarlık duygusu yattığını hiç sanmıyorum....Ama tabi herkesin zevki farklıdır, genede sizin gibi düşünmeyen insanlara hırçın ve sinirli yaklaşmanız beni düşündürüyor...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 işte o zaman korkmaya başlayabilirsin.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Norton_Antor, 03 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: kompleks falan değil.yalnız olmayı seviyorsn yalnız olursun.bırak da insanların aptal yorumlarını dinleme.onlara bakıp ne kadar zavallı ve aptalsınız diye dalga geç.yüzündeki gülümseme bu nedenden olsun. Aptal yorum???Kimsenin düşüncesi yada yorumu aptalca deildir!Ayrıca insanlarla dalga geçmekte yanlıştır :P *büyümüşte küçülmüş havalarına girer*[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 konuşacak adam gibi adam yoksa kendinle konuş boş adamlardan daha çok bilgi bulursun kendinde. Atasözü by Sheref :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 cevrendekı bos ınsanlardan yanlızlık daha iyidir[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: theKingpin, 03 Kasım 2004 19:09 tarihinde demiş ki: işte o zaman korkmaya başlayabilirsin. neyden korkucağımız yazmadın ki[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 welcome to dark side[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Norton_Antor, 03 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: kompleks falan değil.yalnız olmayı seviyorsn yalnız olursun.bırak da insanların aptal yorumlarını dinleme.onlara bakıp ne kadar zavallı ve aptalsınız diye dalga geç.yüzündeki gülümseme bu nedenden olsun. Evet insanlardan soyutla kendini... Hep yanlız takıl.. Kendi kendine konuş, hiçkimseyle birşey paylaşma.. Yüzündeki gülümseme bu nedenden olsun.......... Zaten sonra bunalım ve yanlızlıktan dolayı kafayı yiyip aptal aptal kendi kendine gülümsersin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Maedhros_Laorx, 03 Kasım 2004 19:18 tarihinde demiş ki: welcome to dark side :) Your inner light is going to make your all ways sunny day. Edit: her insan kendi kaderini kendi çizer ve kendi senaryosunda kendisi oynar.. kimisi tiyatro oynar kimisi stand-up yapar Stand-up cıların arasına hoş geldin... kendin pişir kendin ye dünyası da diyebilirsin :) [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 03 Kasım 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yalnızlık iyidir ama üstesinden gelmek zor her ne kadar okulda arkadaşlarım olsa dahi benimle kafadar bilgisayarla yakından ilgilenen işte müzikle ilgilenen ortak noktalarımızın çok olduğu arkadaşlar bulamıyorum normal arkadaş bulamazken yazılımı kılı tüyü yünüyle ilgilenen sefgili nerden bulcam onuda bilmiyorum bide çevreye doğruda genişleyemiyorum hiç yeni insanlarla tanışmadığım için acaba avustralyaki gibi introduction gibi şeyler mi yapsak ( gerçi 70m ülke )[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ya yeni insalarla nasıl tanışılır bulamadım valla.Çevrem hep aynı okulda gidip millete benim adım .... seninki ne diecek halimde yok off yeni çevreler dostlar edinmek istiyorum ama olmuor :( Aslında hepimizin yanlız olduğu bir dünyada bazen kendimi o kdr kaybolmuş hissediyorum ki .Kimse yokmuş gibi gelior bende dışarıya karşı hep aşırısosyal gözüküorum ama bazen içimde öyle büyük sıkıntılar patlıyor ki off ya.O kadar insan tanıyorum o kdr kişiyle konuşuyorum ama bazen sanki hiçbiri yokmuştu yapayalnızmışım gibi geliyor.Bununda bir çaresi var mı arkadaşlar?[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler Herkeze bir rol verdiler En zoru benimkiydi; Önce sev sonra unut dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 arkadaş değil dost edinin. Burdaki herkes arkadaşınız zaten ama sizin dünyanızı dolduracak olan dostlarınızdır. Ha oturup hiçte nasıl dost edinileceği konusunda düşünmedim ama bazı noktalarda hayatın akışının bir sonucu bence.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. imzan bile kendini ele veriyor diablo...[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 insanlarla tanışmak mı? gidiyorsun selam moruk naber diyosun ve tanışıosun.. yada selamlar ateşinizi alabilir miyim, bu arada ben sheref. yada bakar mısın sen xx okulda okudun mu? okuması şart değil sadece mhabbete ilk adım.. bunlar basit şeyler rahat olun[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Öenmli olan tabikide dostlar arkadaşlık fln gelip geçici zaten dünyada 1 dostum var onuda kaybetmeye hiiiiç niyetim yok ama bilmiyorum hayat basit ve sıkıcı...[signature][hline]Gülümseme, korkularınızın bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: lord_elvyn, 03 Kasım 2004 19:31 tarihinde demiş ki: Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. imzan bile kendini ele veriyor diablo... ne yönden ele veriyor o espriyi 2 hafta önce yapmıştım o günden bu yana çok şey değişti[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar