Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Extreme Master Sezon 7 - Gamescom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abicim tek raven örneği bu değil ki.Bu meret kullanılınca long game'de zerg'ü rahat dövebiliyor.Buna rağmen halen raven'ın fiyatı yüzünden isyan edenler var...Yani potansiyel var ortada yapılabiliteye dair sadece işin içine kullanmak açısından tecrübe giriyor that's all.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Bkz: Kas vs. Nestea match 1

bakıyorum ve gördüğüm şey şu: saçma sapan iki saldırıda 20'ye yakın broodlordu ölüme yollayan nestea 4k minerali yok yere eritip oyunu kaybetti. o maçta oyunu çeviren ravenlardı diye iddian varsa bilemem.
Mesaj tarihi:
gruplarda ezilip geçilen NA GM 1.si olan bir aralar minigundan açıklama

Quote (Minigun007 @ 17 Aug 2012 15:07)
the difference between na ladder and these players is hilarious

no wonder na doesn't get better

impossible to improve playing na players
Mesaj tarihi:
Ama nerchio gerçekten Zerg'i olması gerektiği gibi oynuyo. Son derece agresif. Bulduğu her zaafı anında kullanıyor. Rakibi boğmak için her şeyini veriyor.

Zerg Blizz'in oğlu olabilir ama Nerchio bu maçları gerçekten haketti.

En basitinden şu son maçta başka bir Zerg olsa 200'e ulaştıktan sonra yok 1864151 spine atayım. Dur şunu da basayım. Nerchio ise fırsatını yakaladığı saniyede saldırıya geçiyor. Rakibe nefes aldırmamak adına her şeyi yaptı. Helal olsun.
Mesaj tarihi:
mc'ye 3 atmış pislik nörçüo... orijinal kendine has bi oyun stili var fazlasıyla abusive oynayıp inanılmaz ling runbyları yapabiliyor, izleyemedim bu arada maçları görmeden konuşuyorum veee SÜPER bi toss bile kalmadı bu da imba ırkımızın nerf yemeyip belki de buff yiyeceği anlamına geliyor (:D
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

mc'ye 3 atmış pislik nörçüo... orijinal kendine has bi oyun stili var fazlasıyla abusive oynayıp inanılmaz ling runbyları yapabiliyor, izleyemedim bu arada maçları görmeden konuşuyorum veee SÜPER bi toss bile kalmadı bu da imba ırkımızın nerf yemeyip belki de buff yiyeceği anlamına geliyor (:D

senin ırkın buff yemeyecek ve ezilmeye mahkum olacak.
  • Yeni Oluştur...