crasher Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Raven'lar nasıl kullanırmış, MVP Nestea'ye ders verdi resmen. seeker missile'lardan sonra direkt GG geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bufflasınlar daha bufflasınlar.Buna rağmen halen terranlar ağlamaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ne ağlaması kardeşim, herif gördü ravenlerı ama amele gibi herşeyi ekranın ortasına stackledi. maçtan sonra kendi bile gülüyordu enayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Abicim tek raven örneği bu değil ki.Bu meret kullanılınca long game'de zerg'ü rahat dövebiliyor.Buna rağmen halen raven'ın fiyatı yüzünden isyan edenler var...Yani potansiyel var ortada yapılabiliteye dair sadece işin içine kullanmak açısından tecrübe giriyor that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bkz: Kas vs. Nestea match 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kas reyis nestea'yi macrosuyla dövdü ilk oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kas 2 - 0 nestea nestea elendi kas üst turda, helal reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 inyourmind said: Bkz: Kas vs. Nestea match 1 bakıyorum ve gördüğüm şey şu: saçma sapan iki saldırıda 20'ye yakın broodlordu ölüme yollayan nestea 4k minerali yok yere eritip oyunu kaybetti. o maçta oyunu çeviren ravenlardı diye iddian varsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 MC vs Supernova başladı. yenilgisiz 2 koreli bakalım neler çıkaracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 MC'den bayaaa bi kan çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 supernova kabus gibi çöktüyo zerglere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 3. maç domine etti resmen. nerdeyse memfis kadar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 gruplarda ezilip geçilen NA GM 1.si olan bir aralar minigundan açıklama Quote (Minigun007 @ 17 Aug 2012 15:07) the difference between na ladder and these players is hilarious no wonder na doesn't get better impossible to improve playing na players Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kore serveri da stephanodan gördüm 7 24 çiz yapıolar. eu serverinin gm kısmı nasıl peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 stephanoyu yenemiceklerini biliolardı ondan cheese yapıolardı cCc STEFANOOO cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 KaS iyi oynadıkça MC daha iyi oynuyor ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 carrier is so imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Oymanq said: Haha :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 actım mc nerchio var biraz bakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Nerchio'daki pis pis gülüşü bitek ben mi gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Aceace said: Nerchio'daki pis pis gülüşü bitek ben mi gördüm? Bende gördüm Blizzard'ın ÖZ oğluyuz olum biz der gibi bir güşücüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Ama nerchio gerçekten Zerg'i olması gerektiği gibi oynuyo. Son derece agresif. Bulduğu her zaafı anında kullanıyor. Rakibi boğmak için her şeyini veriyor. Zerg Blizz'in oğlu olabilir ama Nerchio bu maçları gerçekten haketti. En basitinden şu son maçta başka bir Zerg olsa 200'e ulaştıktan sonra yok 1864151 spine atayım. Dur şunu da basayım. Nerchio ise fırsatını yakaladığı saniyede saldırıya geçiyor. Rakibe nefes aldırmamak adına her şeyi yaptı. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 mc'ye 3 atmış pislik nörçüo... orijinal kendine has bi oyun stili var fazlasıyla abusive oynayıp inanılmaz ling runbyları yapabiliyor, izleyemedim bu arada maçları görmeden konuşuyorum veee SÜPER bi toss bile kalmadı bu da imba ırkımızın nerf yemeyip belki de buff yiyeceği anlamına geliyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Sleeep said: mc'ye 3 atmış pislik nörçüo... orijinal kendine has bi oyun stili var fazlasıyla abusive oynayıp inanılmaz ling runbyları yapabiliyor, izleyemedim bu arada maçları görmeden konuşuyorum veee SÜPER bi toss bile kalmadı bu da imba ırkımızın nerf yemeyip belki de buff yiyeceği anlamına geliyor (:D senin ırkın buff yemeyecek ve ezilmeye mahkum olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar