Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Kasim _ ( Agliyordu Türkiye !!! )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben tartışma için söylemedim, içimden gelenleri söyledim. Tartışmayın zaten, aptallığıma falan versin yazdığımı yanlış bulan varsa, girmesin diyaloğa lütfen.

Bence Atatürk'e zerre saygısı olan insan, gidip de AKP ye oy vermez, benim düşüncem budur, ister katılırsınız ister katılmazsınız, ama en azından saygı gösterirseniz sevinirim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Mesaj tarihi:
erken yaşta ölmesi bizim için büyük kayıp ama onu bize bıraktıkları ile yaşatmaya devam etmeliyiz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
pent haklı.. türklüğü reddedip türkiyeliği ortaya atan.. atatürk hakkında ileri geri yaptığı kounşmalardan dolayı hapis yemiş bi adamdan bahsediyoruz. şaka gibi.. atatürkün izinde bu vatan![signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Mesaj tarihi:
oturup her sene 1 gün ağlayip sizlayacağınıza , adamı putlaştıracağiniza , yazdiği kitaplari , eserleri okuyun , onu 0 eserleri yazmaya iten durumu okuyun , onun o dar zamanlarinda okuduğu ve düşüncelerinin temelini oluşturan kitapları okuyun ...
hersene her olumlu bayramda "atam tey tey tey" her olumsuz bayramda da " atam ühüh ühüh ühüh " den ileri gidin ..
eminim onunda asıl istediği buydu ...

bir resim , bir isim'e takılıp sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle koyun gibi güdülmeyin yeter ...böylece "istikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahlarin " oyunlarina düşmeyip , nasilda beyninizin yıkandiğini görebileceksiniz ...[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Mesaj tarihi:
çok güzel yazmışın ellerine sağlık,yanlız bence bunu karalama defterinde açmalıydın.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
bu bolum uygun belkı duygulardan yola cıkabılır geclık
kurtulus savaşı ne zorluklarla kazanıldı kadın erkek cocuk herkes hep beraber mucadele verdı hatta bızele bereaber laz ı kurt u yahudısı hatta ve hatta rumlar bıle bu vatanı kurtarmak ıcın kan doktu onemlı olan ataturkın ıdeallerını ve onun bıze vermeye calıstıgı bırlık olun mesajını algılamaktır yabancı gucler bızı devamlı bolmeye calısıyorlar bızım en buyuk sılahımız bır olammız kendı ıcımızde bırbırımızı yemememızdır bunu yapın kardes kardeşi kırmasın artık aptal dızıler yuzunden kan dokulmesın basıt mevzular yuzunden bırbırımızı yemıyelım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Bizim lisede bir biyoloji hocamız vardı..
Bir gun evrimden fln bahsedıodu..
Bir deney yapmış adamlar "Hayat ozu" teorısıyle ılgılı..
Adam masanın uzerıne su koymus bıraz beklemıs;(1 kac gun)
donra bır bakmıs ıcınde fare pıslıgı..
aa demısıkı bakın su(cansız bır sey) fare dogurdu farede kaıp gıttı..
bunun anlttıktan sonra(tabi bizimgulmemiz bittikten sonra);
Hoca hayatının lafını etti
"Çoçuklar.Nereye giderseniz gidin,nerede okursanız olun,bir takım insanlar sizin gozlerinizi kapamaya çalışabilir.Bu beyaz tahtayı siyah gosterırler size.Siz burda okuyorsunuz;neden?
Boş bir sınavda neler yapabilceğiniz gormek içinmi?
hayır..
Sizin gozlerini kapamaya çalışanlara engel olmak için."
Aklıma geldi yazayım dedim..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Zaten yas değilde daha çok anma olarak yerleşiyo 10 kasım. Tabi zil takmak deyimini gerçekleştirmeden saygıyla ama ağlamadan gurur duyarak yaşamalıyız 10 kasımı
edit:yannış kelime

[Bu mesaj delikedi tarafından 04 Kasım 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzel olmuş valla huzur içinde uyusun atamız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 03 Kasım 2004 18:44 tarihinde demiş ki:
Walla helal bende şiir yazmayı düşünüyordum 10 kasımla ilgilii ama senin bu şiirine hayran kaldım...Hatta ağlayacaktım geçen sene 10 Kasım da çok ağlamıştım bu şiiri okuyunca o geldi aklıma...

Çok tesekkürler...[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
My Home Page
www.bkcartoons.com
Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
  • Yeni Oluştur...