Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Her zmn Atatürk sevgimiz kalbimizde ben bi de kagida döktüm bi bakin nasil olmus ? Agliyordu Türkiye ! Hain Kasim Estiriyordu Rüzgar yurdumdan akiyordu yaslar dokuluyordu birerbirer bastigi topraklar emiyordu yaslari sehit kanlariyla sulanmis toprak ! yaslarla ortülüyordu. Atam Yumuyordu gözlerini Agliyordu Türkiye Agiliyordu Ankara Agliyordu Samsun birden rüzgar esti ki hiç gormemisti Turkiye bu gune kadar. hiç sönmemisti yildizlar bu kadar birden yagmut basladi yurdumda iste, iste agliyordu gökyüzü art1k öymüyordu kuslarin güzel sesleri vatanimda Atam Yumuyordu Gözlerini Agiliyordu Türkiye Berk Kaçan[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Tüm Türk Milletinin Şimdiden Başı Saolsun :([signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Güzel yazmışsın tebriklerde yeri doğrumu sence?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Başımız saolsun. Ne olurdu şu içki ve sigarayı normal dozda tutup da, bir on sene daha yaşasaydı :( Biz hazırcı olduğumuzdan, bırakılanı tüketiyoruz ancak... Gerçi bencillik bunları söylemek, daha ne yapsın da diyor insan. Tekrardan başımız saolsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 güzel olmuş... Huzur içinde yatsın..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :([signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Epxmadcat, 03 Kasım 2004 16:38 tarihinde demiş ki: Güzel yazmışsın tebriklerde yeri doğrumu sence? bunun yerimi olur yav istediği yere istediği kadar açsın..[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Tüm türkiyenin başı saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bence huzunlu degil daha mutlu olmalı. Atatürk öldü diye üzülmüyoruz Atatürk' ün nasıl yüce bir insan oldugunu birkez daha anıyoruz 10 kasım da. Tabiiki uzuluyoruz ama neseli olmalı bence yani.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben şahsen üzülüyorum Atatürk'ün 10 kasımda öldüğüne çünkü bi 10 sene daha yaşatabilseydi günümüzde türüyen pisliklerin kökünü kurutacaktı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Atatürk öldü diye üzülmek çok saçma geliyor bana çünkü ölmek çok doğal bişey. Sonsuza kadar yaşayacaktı da terslik mi oldu sanki? Vay be ne yüce adammış,atamız falan diye grur duyabiliriz ama öldü diye ağlamak mantıksız.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ne olursa olsun Atamizi gençler olarak kalbimizde yasatmaliyiz[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Walla helal bende şiir yazmayı düşünüyordum 10 kasımla ilgilii ama senin bu şiirine hayran kaldım...Hatta ağlayacaktım geçen sene 10 Kasım da çok ağlamıştım bu şiiri okuyunca o geldi aklıma...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ağıt YAKMAYIN Ey Türk Milleti!!! Atanızın sizden istediği ülkeyi oluşturmak için çaba sarfedin!!! Bırakılan mirasa sahip çıkın!!![signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Son 3 haftadır bu formlarda kaydadeger yazılan nadir yazılardan bırı yazanında eline saglık az cok toparlamıs bu siteyi karı kız davalarından salak salk millete laf atmalardan uzaklasmıs birazda olsa... NE MUTLU TURKUM DIYENE[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başımız sağolsun,izindeyiz yüce atam..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Herşey Vatan İçin![signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :( :( :( :( :( :([signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mehmetçik tepede, bekler nöbette TÜRK bayrağı dalgalanır göklerde..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ey gençlik sahip çıkalım bu vatana , eskileri aslında eski bile deil kaç sene oldu.. unutmayalım dökülen kanları.. izindeyiz atam..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ağlayanlar, ağlıcanıza çalışın. Ataturk sonsuza kadar yaşayacak deildi herhalde. Üzülmenin luzumu yok. Ha yeni ölmüş olsa neyse.. Hadi hadi çalışalım da ulkemize yarar sağlayalım :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Evet de, herkes birbirine nasihat veriyor sadece, her 10 Kasımda, sahip çıkalım, şu yapalım, bu yapalım, sonra gidiyor 44% AKP ye oy veriyor. Süper sahip çıkılıyor Ata'mızın bize emanet ettiği cumhuriyete.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Millet burda nedio pent gitmiş olayı siyasete vuruyor bunu tartısması burda olmaz hem senin akp yi kınama nedeninde belli dini gözüktüğü için bunu dediğim içinde beni akp yandascısı sanacaksın ama z.. deil acıkcası düşüncen bundan öncekileride gördük kim olursa olsun kişi deil yaptığı iş önemli olan benim için . Saygıyla anıyorum Atamızı ve böyle bir ülkeyi armağan bıraktığı için teşekkür ediyorum. Allah rahmet eylesin ona ve tüm silah arkadaşlarına ![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Atam Atam,sen kalk ben yatam.. :([signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar