Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Kasim _ ( Agliyordu Türkiye !!! )

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Her zmn Atatürk sevgimiz kalbimizde ben bi de kagida döktüm bi bakin nasil olmus ?

Agliyordu Türkiye !

Hain Kasim Estiriyordu Rüzgar
yurdumdan akiyordu yaslar
dokuluyordu birerbirer bastigi topraklar
emiyordu yaslari sehit kanlariyla sulanmis toprak !
yaslarla ortülüyordu.
Atam Yumuyordu gözlerini
Agliyordu Türkiye

Agiliyordu Ankara Agliyordu Samsun
birden rüzgar esti ki
hiç gormemisti Turkiye bu gune kadar.
hiç sönmemisti yildizlar bu kadar
birden yagmut basladi yurdumda
iste, iste agliyordu gökyüzü
art1k öymüyordu kuslarin güzel sesleri vatanimda
Atam Yumuyordu Gözlerini
Agiliyordu Türkiye

Berk Kaçan[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
My Home Page
www.bkcartoons.com
Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Başımız saolsun.

Ne olurdu şu içki ve sigarayı normal dozda tutup da, bir on sene daha yaşasaydı :( Biz hazırcı olduğumuzdan, bırakılanı tüketiyoruz ancak...

Gerçi bencillik bunları söylemek, daha ne yapsın da diyor insan.

Tekrardan başımız saolsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bence huzunlu degil daha mutlu olmalı. Atatürk öldü diye üzülmüyoruz Atatürk' ün nasıl yüce bir insan oldugunu birkez daha anıyoruz 10 kasım da. Tabiiki uzuluyoruz ama neseli olmalı bence yani.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık!

özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Sosyal ağlarda paylaş

Walla helal bende şiir yazmayı düşünüyordum 10 kasımla ilgilii ama senin bu şiirine hayran kaldım...Hatta ağlayacaktım geçen sene 10 Kasım da çok ağlamıştım bu şiiri okuyunca o geldi aklıma...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

Son 3 haftadır bu formlarda kaydadeger yazılan nadir yazılardan bırı yazanında eline saglık az cok toparlamıs bu siteyi karı kız davalarından salak salk millete laf atmalardan uzaklasmıs birazda olsa...

NE MUTLU TURKUM DIYENE[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlayanlar, ağlıcanıza çalışın. Ataturk sonsuza kadar yaşayacak deildi herhalde. Üzülmenin luzumu yok. Ha yeni ölmüş olsa neyse.. Hadi hadi çalışalım da ulkemize yarar sağlayalım :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

Millet burda nedio pent gitmiş olayı siyasete vuruyor bunu tartısması burda olmaz hem senin akp yi kınama nedeninde belli dini gözüktüğü için bunu dediğim içinde beni akp yandascısı sanacaksın ama z.. deil acıkcası düşüncen bundan öncekileride gördük kim olursa olsun kişi deil yaptığı iş önemli olan benim için . Saygıyla anıyorum Atamızı ve böyle bir ülkeyi armağan bıraktığı için teşekkür ediyorum. Allah rahmet eylesin ona ve tüm silah arkadaşlarına ![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...