iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi belden aşşağınızı japonlara emanet etmek istediğinize emin misiniz? hemen cevaplamayın bir düşünün.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sakirabi said: Narius said: Ne kadar küçük olabilir ki klozet deliği tutturamamak için baya ayarsız bir göte sahip olmak lazım. mesele deliğin küçük olması değil bana söylüyorsan,mesele o deliğe sığmayan kaka meselesi... psikolojim bozuldu resmen arkadaş,gidip götü diktiresim var nerdeyse o derecedeyim yani Zamanın birinde çıktıyı tahta kaşıkla 2 veya daha fazla bölenler vardı. O iğrenç ve şaşılan konu aklımdan da hiç çıkmadı. Forumda aramaya bile iğrendim
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Turkiyedeki sanirim tek bayan tesisatci sanirim bugun bana geldi :) cay ictik sirtim agriyor falan dedi az biraz sevistik o enerji ile klozetin takimini degistirdi ve gitmeyen kaka sorunu halloldu tesekkurler paticik qq android ve lanet olasica serin hikayeler ile noktalama isaretleri
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Ayfon said: islak tuvalet kagidi?
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fenn said: sakirabi said: Narius said: Ne kadar küçük olabilir ki klozet deliği tutturamamak için baya ayarsız bir göte sahip olmak lazım. mesele deliğin küçük olması değil bana söylüyorsan,mesele o deliğe sığmayan kaka meselesi... psikolojim bozuldu resmen arkadaş,gidip götü diktiresim var nerdeyse o derecedeyim yani Zamanın birinde çıktıyı tahta kaşıkla 2 veya daha fazla bölenler vardı. O iğrenç ve şaşılan konu aklımdan da hiç çıkmadı. Forumda aramaya bile iğrendim benim verdiğim linkte de çözüm olarak sunulan yöntemlerden biri buydu hatta misafirlikteyseniz kova bakın sapını kullanabilirsiniz falan yazmış adam sdffsfd
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 şunu makale seklinde yazan adam nasıl bi mal tiplidir kimbilir
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 btw düzenli sıçarsanız kabız olmazsınız rahat rahat...
Öne çıkan mesajlar