Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taharet musluğu kalibrasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sakirabi said:

Narius said:

Ne kadar küçük olabilir ki klozet deliği tutturamamak için baya ayarsız bir göte sahip olmak lazım.

mesele deliğin küçük olması değil bana söylüyorsan,mesele o deliğe sığmayan kaka meselesi...

psikolojim bozuldu resmen arkadaş,gidip götü diktiresim var nerdeyse o derecedeyim yani

Zamanın birinde çıktıyı tahta kaşıkla 2 veya daha fazla bölenler vardı. O iğrenç ve şaşılan konu aklımdan da hiç çıkmadı. Forumda aramaya bile iğrendim
Mesaj tarihi:
Turkiyedeki sanirim tek bayan tesisatci sanirim bugun bana geldi :) cay ictik sirtim agriyor falan dedi az biraz sevistik o enerji ile klozetin takimini degistirdi ve gitmeyen kaka sorunu halloldu tesekkurler paticik qq android ve lanet olasica serin hikayeler ile noktalama isaretleri
Mesaj tarihi:
fenn said:

sakirabi said:

Narius said:

Ne kadar küçük olabilir ki klozet deliği tutturamamak için baya ayarsız bir göte sahip olmak lazım.

mesele deliğin küçük olması değil bana söylüyorsan,mesele o deliğe sığmayan kaka meselesi...

psikolojim bozuldu resmen arkadaş,gidip götü diktiresim var nerdeyse o derecedeyim yani

Zamanın birinde çıktıyı tahta kaşıkla 2 veya daha fazla bölenler vardı. O iğrenç ve şaşılan konu aklımdan da hiç çıkmadı. Forumda aramaya bile iğrendim

benim verdiğim linkte de çözüm olarak sunulan yöntemlerden biri buydu
hatta misafirlikteyseniz kova bakın sapını kullanabilirsiniz falan yazmış adam sdffsfd
  • Yeni Oluştur...