nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kafamda 1-2 frp projesi var onlarıda haritaya aktarmak istiyorum. şöyle kullanımı kolay bir program var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 netcad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hangi detay ve ölçekte çiziceksin? eğer lotr kitaplarındaki gibi şematik gösterimle, şurası dağ, burası şehir diyeceksen photoshop vs. gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 dasaaa said: netcad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 imamizer said: hangi detay ve ölçekte çiziceksin? eğer lotr kitaplarındaki gibi şematik gösterimle, şurası dağ, burası şehir diyeceksen photoshop vs. gayet yeterli. onu kurcaladım ama pek beceremedım. daha basıt bir program arıyorum aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ms paint? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kağıt ve kalem kullan ne programı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 dasaaa said: netcad Ahah. Cizenleri birak ozalitcilerin bile kabusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 https://www.google.co.uk/search?q=frp+map+creator&sugexp=chrome,mod=15&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 nordlydian said: imamizer said: hangi detay ve ölçekte çiziceksin? eğer lotr kitaplarındaki gibi şematik gösterimle, şurası dağ, burası şehir diyeceksen photoshop vs. gayet yeterli. onu kurcaladım ama pek beceremedım. daha basıt bir program arıyorum aslında.. hmm o zaman microstation kullanmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar