hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Amerikada değil miydi abi uo forever :( neden hep amariga :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 unattended gathering yapilmiyordu yanlis hatirlamiyorsam, menu cikiyodu, soru soruyo, cevap veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 zaten benim yaptığı makroda da target değiştirmen lazım otomatik lama çantasına atma ve kazıma var sadece ore biten yerden bşaka yeri seçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Sonuç olarak kasıcakmı herkes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Abi baya bişey test ettim. Mageler op her zamanki gibide... Fencing..................... Kesinlikle 1 grupta quarter staff ve fencer olmalı. aşırı hızlı. Hatta o kadar hızlı ki tank magede Sword yerine fence geçebilir . 25 dex ile dalga geçer gibi saniyede bi spearla vuruyon nerdeyse :D Hide stealth almicam ya. Stealth pek bi işi yok var aslında normalde 10 adım yürüyorsun bunda baya bi yürüyorsun sayamadım 16 20 adım falan atıyorsun. Dex penalty iğrenç platemail set ile 77 dexin oluyor bir de üstüne clusmy yesen 66 dex :D ama 50 armorun oluyor ölmüyorsuyn resmen :D Bakalım Sanırım ben Studded leather Dexxer olcam. duruma göre bakalım. edit: oto loot falan calısıyor süper XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 sölvır açıldı millet harıl harıl eskortluk yapıyor aNFÇMASD XD bende fencing kasıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Madenci açtım bir adet skill gain beklediğimden daha yavaş hehe. 200 mace denedim 0.1 geldi bs ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kasma şekli farklı xd cutlassla kascen xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 sölvırın haritası çok küçük lan. gezdim her yeri ezberledim anında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Thief ve Craft açtım takılıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 craft zor kasiliyo olmasi lazim. guildler falan iyi kasiyodu. tek crafter. gatheringi hizlica yapiyolardi bikac kisi. resource dagilmadan tek kisiye gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Craftımı jaile atmışlar:) Sehirin orda mining kasmak yasak mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 unattended macrodur. onceki sayfada yazdim. 5 dk kendin kassan gorurdun cikan menuyu hatta al buldum http://relporuo.com/systems/crafting/resource-gathering/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 easy uo kullanmadım ki yada razor kendileri yapmış uos onu kullanıyoum record dedim aynı noktalarda geziyor. Eyvallah anladım mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sikinti sadece gatheringde zaten. gerisinde unattended falan sikinti yok. giresim geldi benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ozaman karakteri tamera cevırıcez :) craft kasılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 XD at olayı cok güzel olmuş ya. Bu arada millet ev alıp koymaya başlamış bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bu jail süresi nerede yazıyor acaba bulamadım uzun süredir de jail deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 bilemedim ne alemdesiniz? Kasmicaksanız bırakıcam oyunu cünkü. Tek başına oynanmaz uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 sw, tact ve fenc 70ledim, yarin mage icin cabalayacagim. gold ciddi bi sorun, en rahat dungeonlarda kazaniliyor galiba. community cok eglenceli. bu sabah vatandasi olmadigim bir sehirdeki koyunlari kirparken 3-4 adam etrafimi sarip kendi sehrime defolmami istedi, reddettim. simdi kafam evlerinin merdivenini susluyor. bir araya gelip ortak bir ev alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bende basladim yavastan kasmaya sw, tac anatomy, 62 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Kimler hangi sehirin vatandasi oldu? Yavastan bir olusum baslatalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 aynen nedir millet nerde takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 discord uzerinden bir kanal actim, oradan haberleselim isterseniz. https://discord.gg/0psIRqeNjfSQpAZl bu da relpor'un forumlarinda paylasilan discord linki, bayagi aktif oluyor. https://discordapp.com/invite/0brwm9j58IrL6DQK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 su anki citizenship bonuslarini listelemisler http://relporuo.com/forums/index.php/topic,376.0.html kafaniza gore rastgele citizen olmayin herhangi bi sehire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar