Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rel Por

Teodor

Öne çıkan mesajlar

Abi baya bişey test ettim. Mageler op her zamanki gibide... Fencing..................... Kesinlikle 1 grupta quarter staff ve fencer olmalı. aşırı hızlı. Hatta o kadar hızlı ki tank magede Sword yerine fence geçebilir . 25 dex ile dalga geçer gibi saniyede bi spearla vuruyon nerdeyse :D

Hide stealth almicam ya. Stealth pek bi işi yok var aslında normalde 10 adım yürüyorsun bunda baya bi yürüyorsun sayamadım 16 20 adım falan atıyorsun. Dex penalty iğrenç platemail set ile 77 dexin oluyor bir de üstüne clusmy yesen 66 dex :D ama 50 armorun oluyor ölmüyorsuyn resmen :D Bakalım Sanırım ben Studded leather Dexxer olcam. duruma göre bakalım.

edit: oto loot falan calısıyor süper XD
Sosyal ağlarda paylaş

sw, tact ve fenc 70ledim, yarin mage icin cabalayacagim. gold ciddi bi sorun, en rahat dungeonlarda kazaniliyor galiba. community cok eglenceli. bu sabah vatandasi olmadigim bir sehirdeki koyunlari kirparken 3-4 adam etrafimi sarip kendi sehrime defolmami istedi, reddettim. simdi kafam evlerinin merdivenini susluyor. bir araya gelip ortak bir ev alabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...