Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Şehir Katliamı nasıl mı yapılıyor? :) Evet,uzun süredir üzerinde çalıştığım minikcik projemi,"değerli"(!) fotoğraf makinemin fiyatının oldukca düşmesiyle hayata koydum.. Her ne kadar "teknoloji" de olsa,malum,bazen hızlı anlarda kare atlama yapabiliyor... 128MB SD kartında hafızası yetmiyecek anlaşılan : Onada bir çözüm yapmam gerekiyor... Araziye girmeden önceki titreşimlere karşı yaptığım bir merdiven iniş testinden sonra afalladı sistem :p Buyrun Efendim,6 - 7 MB lık iki adet "TEST" sürüş videosu Mekan Konya içinde,test olduğu için "öylesine" yapılan bir çekimdi,daha uzun çekemedim zira "hafıza doldu hoca" mesajını verdi.ilk videoda renk ayarı olmamış,mazur görün :p..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya sen bi kamera sistemini adamakıllı oturtamadın ben bile taktım ha:) belgesel çekenler kask üstüne takılan çok sağlam kameralar kullanıyor bi bulamadınmı onlardan?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kaskın üzerinde monte ederimde,kaza anında daha az sağlam olur sanırım :) Kask üzerine monte sitilide gelicek zaten yakında..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 aga sen neylegidiyon onu anlamadım ben :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bayagi guzel olmus ben snowboard yaparken kafamdaki sapkaya dikmistim bu kadar duzgun olmamisti hakkaten zor bisey becermisisn helal olsun goruntude parmak kamera ile cekip kasete kaydediyosan bayagi iyi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 gece gece konya turu da yaptim mumi sayende :) sistemin fotosunu koysana bi, merak ettim[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 heheh karşıdan karşıya gecen adam Şahin Kya benziyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Şahsen bu olayı,Fotoğraf makinesini Gidona bir Korna Kelepçesi ile vidalama stilinde hallettim :D Kameralı fotoğrafını fotoğrafını ayarlıyabilirsem koyayım :) 2. videodaki 23. Saniyedeki Hatun kişi oldukca güzel kesti hatta doğradı beni.. tabii,gözleri göremeyen herkez gözlere bakma çabası içerisinde...İnsanımız gözlükle sürünce farklı,gözlüksüz sürünce bile farklı bakıyor :) Daha 9-10 dakikalık videolar var. Divx sıkıştırma yapan bir program olsa tam olacak,dertler bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 1 tane bile donup bakan yok, kimse farkememis...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 @Mendoza evet,kamerayı farkeden yok çünkü herkezin direk baktığı yer yüz oluyor... Bugün çok daha güzelleri gelicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Halfmumi, 04 Kasım 2004 01:59 tarihinde demiş ki:Divx sıkıştırma yapan bir program olsa tam olacak,dertler bitecek :) dr. divx[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar