Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şehir Katliamı nasıl mı yapılıyor? :)
Evet,uzun süredir üzerinde çalıştığım minikcik projemi,"değerli"(!) fotoğraf makinemin fiyatının oldukca düşmesiyle hayata koydum..
Her ne kadar "teknoloji" de olsa,malum,bazen hızlı anlarda kare atlama yapabiliyor...
128MB SD kartında hafızası yetmiyecek anlaşılan : Onada bir çözüm yapmam gerekiyor...

Araziye girmeden önceki titreşimlere karşı yaptığım bir merdiven iniş testinden sonra afalladı sistem :p

Buyrun Efendim,6 - 7 MB lık iki adet "TEST" sürüş videosu

Mekan Konya içinde,test olduğu için "öylesine" yapılan bir çekimdi,daha uzun çekemedim zira "hafıza doldu hoca" mesajını verdi.ilk videoda renk ayarı olmamış,mazur görün :p..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Mesaj tarihi:
ya sen bi kamera sistemini adamakıllı oturtamadın ben bile taktım ha:)
belgesel çekenler kask üstüne takılan çok sağlam kameralar kullanıyor bi bulamadınmı onlardan?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
aga sen neylegidiyon onu anlamadım ben :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
bayagi guzel olmus
ben snowboard yaparken kafamdaki sapkaya dikmistim bu kadar duzgun olmamisti hakkaten zor bisey becermisisn helal olsun

goruntude parmak kamera ile cekip kasete kaydediyosan bayagi iyi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
Şahsen bu olayı,Fotoğraf makinesini Gidona bir Korna Kelepçesi ile vidalama stilinde hallettim :D
Kameralı fotoğrafını fotoğrafını ayarlıyabilirsem koyayım :)

2. videodaki 23. Saniyedeki Hatun kişi oldukca güzel kesti hatta doğradı beni..
tabii,gözleri göremeyen herkez gözlere bakma çabası içerisinde...İnsanımız gözlükle sürünce farklı,gözlüksüz sürünce bile farklı bakıyor :)

Daha 9-10 dakikalık videolar var.

Divx sıkıştırma yapan bir program olsa tam olacak,dertler bitecek :)
Mesaj tarihi:
1 tane bile donup bakan yok, kimse farkememis...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
  • Yeni Oluştur...