/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Bizim köyün imami, alttan verir samani, üstten cıkar dumani, cattı pattı kac atti? Bir de yavas yavas söylerlerdi bunu, üstünde sokagin en ayisi varsa bir yandan tepinir bir yandan zevkten 4 köse olur. Alttaki küfür haznesinin genisligini herkesle paylasir. Ne günlerdi bee :)
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahahaha benim topic mi bu. Pati uzun eşşek buluşması yapalım yav :P
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oha +1 yapın bende gelim pls. bacak kadar çocuktum çok iyi hatırlıyorum çıktık futbol sahasında oynuyoruz. 2 takım kuruldu ama bu arkadaşlar arasında en küçük benim 4-5 yaş büyük elemanlar hepsi ve içlerinde kendi yaşına göre de ayılık mertebesine ulaşmışlar var. yattık ben soktum kafayı öndekinin makata iyice. adiler konuşuyolar kendi aralarında duyuyoruz benim üstüme atlayacaklar yıkacaklar. arkadaş bunu duyunca sen misin bizim eşşeği yıkacak olan! öndeki arkadaşın apış arasına dayandım. herif anladı durumu resmen kitledi beni bacaklarıyla ehueauhauehea arkadaki arkadaş saolsun canını ortaya koydu kendini bıraktı beni ayakta tutmaya çalışıyo. 3 kişi dizildi sırtımda resmen ve biz altta 3 arkadaş resmen ecel terleri döktük ama yıkılmadık. yani saolsunlar yıktırtmadılar beni :D
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 /Escobar said: Bizim köyün imami, alttan verir samani, üstten cıkar dumani, cattı pattı kac atti? :) Ben yazcaktım bunu.Çabuk sil :?
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Kendercik said: said: Vicious, 01 Kasım 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Kesin aranıza 1-2 pro vardır :-P Bu sözcüğe bayıldım. Uzun eşşek olayının felsefesi üzerine tekrar düşünmemi sağladı.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org abow 2004 yili pro lafinin ilk kullanilisi heralde :D
screwy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben solo 4 kisiyi aliyodum.. tru story
Öne çıkan mesajlar