Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzuneşşek Hatıraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim köyün imami, alttan verir samani, üstten cıkar dumani, cattı pattı kac atti?

Bir de yavas yavas söylerlerdi bunu, üstünde sokagin en ayisi varsa bir yandan tepinir bir yandan zevkten 4 köse olur. Alttaki küfür haznesinin genisligini herkesle paylasir. Ne günlerdi bee :)
Mesaj tarihi:
oha +1 yapın bende gelim pls.

bacak kadar çocuktum çok iyi hatırlıyorum çıktık futbol sahasında oynuyoruz.
2 takım kuruldu ama bu arkadaşlar arasında en küçük benim 4-5 yaş büyük elemanlar hepsi ve içlerinde kendi yaşına göre de ayılık mertebesine ulaşmışlar var.

yattık ben soktum kafayı öndekinin makata iyice.
adiler konuşuyolar kendi aralarında duyuyoruz benim üstüme atlayacaklar yıkacaklar.
arkadaş bunu duyunca sen misin bizim eşşeği yıkacak olan!
öndeki arkadaşın apış arasına dayandım. herif anladı durumu resmen kitledi beni bacaklarıyla ehueauhauehea
arkadaki arkadaş saolsun canını ortaya koydu kendini bıraktı beni ayakta tutmaya çalışıyo.

3 kişi dizildi sırtımda resmen ve biz altta 3 arkadaş resmen ecel terleri döktük ama yıkılmadık. yani saolsunlar yıktırtmadılar beni :D
Mesaj tarihi:
Kendercik said:

said:
Vicious, 01 Kasım 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Kesin aranıza 1-2 pro vardır :-P

Bu sözcüğe bayıldım. Uzun eşşek olayının felsefesi üzerine tekrar düşünmemi sağladı.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org

abow 2004 yili pro lafinin ilk kullanilisi heralde :D
  • Yeni Oluştur...