LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Aletimizin adı Gizmondo. 400 Mhz işlemcisi ve GoForce3D 4500 grafik işlemcisi var aletin. İşletim sistemi olarak iste Windows CE kullanıyor. Oyunlar falan baya şık olacağa benziyor. Birkaç popüler oyun bu alet için çıkacak. Aynı zamanda sanırım bir telefon. MMS gönderebiliyor, mesajlaşma sistemi var, GPRS var. Sim kart takılabiliyor. Bunlar varsa telefonda vardır heralde diye düşünüyorum ama siteye kısa süreliğine girip baktım ve göremedim. Cihaz hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.gizmondo.com/ KAYNAK: DonanimHaber Bana kalırsa bu tür aletler önümüzdeki yıllara damgasını vuracak. Yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]LathspeLLTaurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 boyle bi aleti telefon olarak kullanmak istemem acikcasi ekran kartinin geforce go ile bi alakasi var mi yoksa rastlanti mi acaba[signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life? A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 grafik hızlandırıcısı nVidia'nın telefonlar ve bu tip cihazlar için geliştirdiği, Directx ve OpenGL destekleyen GoForce 4500 işlemcisi.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 A kişisi: Selam kanka naber ya hede hödö.. *!konu ilerler* SEnin telefonun ne? B Kişisi: Gizmondo GİZMONDO ne menem bi isimdir yahu insan söylemeye utanır :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar