Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ehehe valla baya araştırdım (yalan) günlerce defter tuttum(salla) bence televizyonda hafta içi 9:00~ am 6:00~ pm arası kesinlikle ölü bir saat bütün kanallar abuk subuk şeylere geçiyor ve izlicek herşey karı kız, oya yapma sanatı, yemek programları, zırt mırt dikiş, a dan dötüme...vs gibi saçma sapan şeylere geçiyor neden derseniz cnbc-e o sırada borsa olayına geçiyor[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 super bır arastırma hmn sana *!en arastırmacı pati madalyonu* takalım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Çok süper bi olay. Böylelikle gün boyu televizyon izlemiyorum. Akşamları zaten dersteyim, aptal kutusuyla daha az vakit geçiriyorum. Bi O.C bi de X files var tvden izlediğim. Denk gelirse de avrupa yakası.İşi gücü olmayan insanlar için zaten gün içinde yayınlanan programlar, bizler için değil.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şimdi şöyle bişi var eğer ankarada dedenizin evinde oturuyor ve evdeki en teknolojik cisim bir televizyon ise ve dijitürk yoksa deli oluyor insan[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Chem, digitürk yapsana?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Abi al bi kitap onu oku. Bilgisayar olmadan da yaşamak zor biraz ama idare ediyor insan. Projelere ver kendini, ne biliyim elektronik kitapları al onları oku. Kendine faydalı ve eğlenceli bişeyler yap yani. Nedir illa televizyon illa bilgisayar.. Ciddiyim. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 04 Kasım 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya 300 sayfalık bişi vardı ilk gün bitti hızlı okuyorum forumlar uo falan yüzünden:) bide orada gezecek yerde yok gibi bi altın parktaki bilim yerine gittim oradaki fizikci ile 1 saat fizik muhabbeti döndü ablam kafayı yedi:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 04 Kasım 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 TV de ölü saatler 24:00 AM <----------Kısır Döngü-----------------> 24:00 AM [Bu mesaj Fegro tarafından 04 Kasım 2004 06:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 cunku hanimlar cocugu ve beyi okula ise yolluyorlar ve yatmayip tv seyrediyolar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 her saatin belli bir kitlesi vardir öğlen çoğu ev hanımı seyrediyor onlara yönelik programlar mevcut zaten[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 azmodai ankarada bilgisayar yok nası patiye girecem?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 abi helal olsun bunla uğraşmışsın ne diyim ben ve çok ad doğru bir sonuç bulmuşsun hadi tebrikler[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: axedice, 04 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: Abi al bi kitap onu oku. Bilgisayar olmadan da yaşamak zor biraz ama idare ediyor insan. Projelere ver kendini, ne biliyim elektronik kitapları al onları oku. Kendine faydalı ve eğlenceli bişeyler yap yani. Nedir illa televizyon illa bilgisayar.. Ciddiyim. yooo tamamen yanlış bir tanı. Havalar kötü olmadıkça hele yazın bu 2 sini kullanmıyorsun bile. Yazlığa gittiğimde tv çekmez doğru düzgün, zırt pırt kanalların bantları değiştiğinden uydu işe yaramıyor oh iyide oluyor. Bilgisayar da yok, ama arayanda yok. Küçücük adada biz eğlendik yıllarca , bilgisayar mı vardı orda? Aslına iyi bir arkadaş grubu, sosyallik filan olursa etrafta eksiklik yok. Ama kışın birşeyler şart uğraş için.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar