Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcraft İstanbul #1 26.08.2012 MLG 2012 Summer Championship

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Sıcağı sıcağına eve gelir gelmez 2 satır karalayayım.

Gelen herkesin, gelmek isteyip gelemeyenin ayağına sağlık. Şahsen beklediğimden çok daha düzgün ve hoş insanlarla karşılaşmak çok güzeldi. "Terran OP", "Force Field OP", "Zerg OP" seslerinin de yankılandığı, olabildiğince insanların bir arada olduğu ve herkesin herkesle olabildiğince muhabbet ettiği bir ortam oldu.

Tam hayalimdeki gibi olmasa da yine de güzel bir organizasyondu. Gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim!

Bursa, Ankara, Düzce, İzmit'ten gelen arkadaşlara da saygılar ve sevgiler. Lütfettiler ve bizimle birlikte olmayı seçtiler Pazar günü.

-Nocturne
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar öncelikle katılan herkes burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum

Organizasyon konusunda bazı sıkıntılar yaşandı, teknik aksaklıklar oldu. Fakat isyan etmeyip pozitif bir ortam sağlayan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler. Barcraft İstanbul ilk olarak düzenlendiği için bu tür sıkıntılar olması gayet normal işallah bir sonraki organizasyonumuz daha sorunsuz ve verimli olur. Ben kendi açımdan, istediğim ortamı yakaladığımızı düşünüyorum. Starcraft II turkiye cemiyeti bir araya geldi gayet hoş muhabbetlerimiz oldu. Bir futbol maçı gibi heycanlı şekilde nocturne arkadaşımızın da dediği gibi Taeja OP, Zerg OP, Forcefield OP diye haykırmak, Banelinglerin masum marinelere doğru yuvarlanmasını izllerken heycan çığlıkları, patlyıncada "ooooooooowwww" diye sert vurdu tepkileri gerçekten güzeldi. Ön planda sohbet muabbet oldu biraz ama bence gayette güzel oldu.

İşallah katılımcılarda eğlenmiştir, katılmayanlar çatlasın diyede resimler vidyolar aşşağıda :). Not: Kalitesi biraz düşük koşuşturmacadan fotoğraf makinesini getirmeyi unutmuşuz telefonla çekilmiş görüntüler bunlar, Bazı arkadaşlarda kalietli kamerala çekim yapmıştı onlarda mümkün olursa burda veya facebookta paylaşırsa makbule geçer. Bu arada ben bi ara saydım 42 kişiyi bulmuştuk,

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...