Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Kacirmayin. Cok saglam. http://www.udemy.com/awesome-photoshop-lightroom-tips linke tiklayip ad soyad email sifre yazip dogrudan kursa baglanip ogrenmeye basliyorsunuz. bukadar. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 elini ayağını öpem abey. terazine oturdum :D tam da böyle bişelere bakınıyodum ya. bu arada kursun seviyesi nedir? giriş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ben %40 a kadar baktım da baya baya giriş. İlerde ne var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 giriş de yeterli bana gerçi şimdilik. ileri seviye için kursa gidim diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Kurs genel olarak giris ve orta seviyeyi kapsiyor. Fotografcilar icin ps ve lr temellerini duzgunce anlatmasi nedeni ile oldukca yararli. Ust seviye egitim icin spesifik kurslar veya tutorial'lar daha mantikli. VIdeolari bastan sona 2 kere izleyip bir yandan da programlari acip deneyin bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 udemy bu arada global de en basarili turk girisimlerinden biri, hatta bildiklerim arasinda en basarilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Tam aradığım şeydi, onbinmilyon fotoğraf bekliyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar