elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ya merhaba yardım edin bana nolur bugune kadar ben aiona girebiliyodum sorunsuz ama bu sabah hata verdi launcher bile açılmıyo [Data error] could not be connected to the update server. please check the network settings (isp authorisation,firewall,anti virus programme etc.) and try gain diyo bulamadm güvenik duvarına baktm antivirüslere baktm bi çözüm önern nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 "ya merhaba yardım edin bana nolur"'dan sonrasini okumadim. ama hüzünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 tekrar silip yükledim normal yükleniyo fakat girmiyo gene launcher a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 neyi hüzünlü neden okumadın onu anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ingilizcen mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Seele said: "ya merhaba yardım edin bana nolur"'dan sonrasini okumadim. ama hüzünlü. neyi hüzünlü anlayamadım okumadım diyosun ingilizcen mi yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yok malasef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 e peki. baska kimse yardım edicek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 forum dili rusca kardes ing bilen bulman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ya ingilizcesinde bişey yok baglantıda sorun var diyo intivirüs güvenlik duvar falan diyo dediği seyleri yaptım ama yok çözüm yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 durup dururken oluşan hataşardan nefret derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 update server ına bağlanma sorunu falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 hatanin server tarafinda olabilecegini hic düsündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 nası yani oyundan kaynaklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ne yapmam lazım yani bişey yapabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 rüyanda aion mu gördün başka bir şey oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bu ne saçma garip mesajlar ya :S hep oynadıgım sevdiğim oyun ne zamandır oynuyorum aa çalısmıyo neyse baska oyuna giriyim bunu mu diyim bilmiyosan hatayı yorum yapma arkadasım allah allah rüyamda gördüm evet.hayret bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 evet ilk atar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Önce bir nefes al, sakil ol, atarsın bir gitsin. Sonra akşamı bekle, server dadır muhtemelen sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 atarım falan yok sadece bi soru sordum yardım bekledim insanlardan böyle bi tepki geldi rüyanda mı gördn baska oyun oyna bu laf normal beniim dediğim mi atar oluyo. helal olsun çok yardımseversiniz gerçekten bilmiyorum de geç ya da yazma yani oynayan var mı girebilen var mı su an diye yazı yazdım ne saçma bi siteymiş yani üyelğe yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 elif yapma lütfen. bakma sen bunlara cok elite takiliyorlar. sakinles. acilir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Seele said: elif yapma lütfen. bakma sen bunlara cok elite takiliyorlar. sakinles. acilir oyun. sağol. saçma saçma terslemeler yeni gelen bu yüzden kaçıyomus forumdan onu anladım yani tesekkür ederim beklicem yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Beklerken Eglence bolumune alalim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 aion 3.0 gelicekti bugün. onun update'i için kapalıdır serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elberethh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hunty said: Beklerken Eglence bolumune alalim sizi. sağol çok bile kaldım sitede gerçekten bura böyleyse eğlence bölümü nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar