Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush kazandı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 03 Kasım 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
Kim kazanırsa kazansın kaybeden biziz

türkcesi olmuyomu :p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
Bugün Milliyette gördüğüm yorum aklıma geldi... "Bush mu iyi, Kerry mi? Biri ne yapacağını bildiğimiz zararlı, diğeri ne yapacabileceğini bilmediğimiz zararsız..." sizce hangisi diyordu.
Ben derim ki Bush. En azından bu Amerikan Redneck kovboyun ne halt edeceği belli. O bakımdan hayırlı olsun ona.
Ama pati kardeşlerin dediği gibi... "Whoever wins, we lose"[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
tanıdık bildik biri başkan oldu hiç olmassa bu sene bush evrim geçirir bence:D[signature][hline]"Ankara Savaşının Sebebi"
Timur:Bayezid deden osman kılıcımı aldı kılıcımı geri istiyorum.
Yıldırım Bayezid: oh oh +15 katana çıktı.Velin gelsim Timur.
Mesaj tarihi:
Ollleeiii beeeee....
Dünya yine savaşa kana doymayacak. Yaşasın Bush.
Ama Kerry denen tuhaf ifadeli amcanın ne yaptığı da belli değil. O bakımdan iyi olmuş olabilir.
Ermeni soy kırımı bilmemne diyorsunuz da... Hiç farketmez. Biliyorsunuz Amerika eyaletlerden oluşuyor ve her birinin ayrı yasaları bilmemne var. Bu eyaletlerin %80ine yakını zaten "Ermeni Soykırımı"nı kabul etmiş durumda. Amerikadaki üniversitelerde bulundum, kütüphanelerde Türkiye ile ilgili kitaplarda da bahsi geçiyor, Türkler aha şu kadar (SAyı 50 milyonu buluyor) Ermeniyi öldürdü, sonra da sürgüne mahkum etti gibi ifadeler var. (tabi 50 milyon diyen kitaba göre Türkler Türkiyede azınlıkmış, bunun sonucunda Kürtleri ve Ermenileri öldürmüşler, yoketmişler, tekrar egemen olmuşlar, amca biraz uçmuştu yani). Neyse konuyu sapıtmayayım, zaten fiilen Amerikanın çoğu o tepki gösterdiğiniz tasarıyı kabul etmiş, bunu toptan ha kabul etmişler ha etmemişler, Amerikan yasasına, anayasasına, babayasasına koysalar o yüzden bize artık koymaz. Zaten yemişiz biz onu, kendimizi kandırıyoruz.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
Bildiğin maymun bilmediğin maymundan iidir:D[signature][hline]"Ankara Savaşının Sebebi"
Timur:Bayezid deden osman kılıcımı aldı kılıcımı geri istiyorum.
Yıldırım Bayezid: oh oh +15 katana çıktı.Velin gelsim Timur.
Mesaj tarihi:
ya su konuya tekrar girmeyelimde.

tek diyecegim devletin kabuluyle eyalet kabulu cok farkli devlet kabul ederse bu ermenilere bir zaman sonra tazminat hakki dogurtur. Ki ole sacma sapan olmayan seylere tazminat vermeye baslarizki agri bile gidebilir. Bazi seyler cok basit degil. Ha bushun irak politikasina gelince korkmayin artik kerryde gelse birsey degismezi. Amerika artik pek kimseye saldirmaz anca biraz irani icten oyar onada uzulurmuyum bilmem.
Mesaj tarihi:
Neyse, bu seçimle Episode 5: Bush Strikes Back ten sonra, Episode 6: Return of the Redneck i de izleyeceğiz.
Irakı bilmem ama, bu gidişle ben askerliği Kabilde yapacağım, seneye gittiğimiz doğruysa Afganistan ellerine.
Amerikanın da İrana girmek işine gelmez, yemez de. Zaten parça parça olmuş bir diktatörün ülkesini işgal başka... Silahlı kuvvetleri dini fanatiklikle de kudurtulmuş, kitle imha silahlarına gerçekten sahip ve sapına kadar Amerikan düşmanı bir ülkeye höyt diye girmek başka. Yemez o yüzden Amerikayı.
Bakınız Koreye de boruları ötmedi. Neden? Çünkü Kuzey Kore, hele bize bir girin, elimizde ne kadar nükleer varsa Japonya ile size salarız, kalanı bizi ilgilendirmez dedi.

Bush bu sene de Iraktan çekilmeyi başlatır. Irak boka döner iyice. Olan bize olur. Zaten nolursa olsun bizi buluyor ya, hastasıyım.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
4 sene içinde 3. dünya savaşı çıkarır bu adam.

ABD İngiltere İsrail vs. Komple Arap ve Kökten İslam Dünyası

Fantazi değil, olabilitesi yüksek şeyler. Irak kaynıyor, Filistin kaynıyor, Afganistan kaynıyor, Kuzey Afrika ülkelerinin kuyruk acısı var...

Ha böyle birşey olursa ne olur, nükleer savaşa kadar her şey olur. En basitinden, biz tam olarak ortada kalırız. Nereye geçsen zararsız kurtulamazsın, ortada kalsan 2 si de düşmanın olur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 03 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
4 sene içinde 3. dünya savaşı çıkarır bu adam.

ABD İngiltere İsrail vs. Komple Arap ve Kökten İslam Dünyası

Fantazi değil, olabilitesi yüksek şeyler. Irak kaynıyor, Filistin kaynıyor, Afganistan kaynıyor, Kuzey Afrika ülkelerinin kuyruk acısı var...

Ha böyle birşey olursa ne olur, nükleer savaşa kadar her şey olur. En basitinden, biz tam olarak ortada kalırız. Nereye geçsen zararsız kurtulamazsın, ortada kalsan 2 si de düşmanın olur.

sen ne anlarsın pis mathçı lol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Mesaj tarihi:
arkadasim
olecek olan insan olsun, sana bisey olmadikca kayit gosterirsen sanada bisey olur
cindeki 12+12 24 saat is yapan fabrikanin iscisi insan haklari, daha iyi yasam sarti deyince petrolun fiyati yukseliyor

sonuc olarak bazi insanlar kotu seyleri yasamak icin dogmuslardir

bush un irak a girmesi insanlik olarak ayip olsa bile dolayli yoldan sizin iyiliginizedir

ayip deyin ama yapma demeyin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
  • Yeni Oluştur...