Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 cümleten :D[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. [Bu mesaj Efecik tarafından 03 Kasım 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
yeahja Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yaaa sayılmas ciddi mi?[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Geldi yine dünyanın baş belası . Ne diyelim salakça bi hareket yapmadığı surece bize değil ama amarıkan halkına hayırlı olsun .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 2 " Day These. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kerry mi gelse iyi olurdu yoksa Bush mu bilemiyorum. ama bush'un dünya komuoyundaki mizacına bakılacak olursa, kerry'nin gelmesi daha iyi ve hayırlı olurdu sanırım. Amerikan halkına hayırlı olsun ne diyelim.. Ümidedelimki karşımıza yepyeni bir Bush olarak çıkagelsin.. (pek sanmıyorum ama..)[signature][hline]Jackques Marques
Underpants Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Evet, Kerry'nin mi Bush'un mu daha iyi olduğu konusunda bişey söylemek çok zor. Mesela Economist'te "Incompetency vs. incoherency" yani "beceriksizlik (bush) vs. tutarsızlık (kerry)" diyordu. Bush malum %$* ama Kerry de Vietnam'a zevk için adam öldürmeye gitmiş bir kişilik. Neyse, "Beceriksizlik" kazandı hepimize hayırlı olsun.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kerry her ne kadar demokratların yüz karası olsa da en azından demokrattı, gene kaldı bu denyo başımıza. 4 senede bu adam dünyanın içine eder abi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Kasım 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ikiside aynı kafa sanırım. bişey farketmemiş.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kerry tipten de kaybedio :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bush ta maymuna benziyor ona bakarsan. Ama gene seçilmiş baksana.
mikron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık :D[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Aslında maymun Bush ile goril Kerry yi birleştirip acayip bir mutant çıkarcaksın.Eminim ancak tipleri öyle birşeye benzer.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bill clinton aday olsaydı keşke oral sex filan yapiyodu ama en azından savaş açmıyordu petrolu bitince
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kim kazanırsa kazansın kaybeden biziz[signature][hline]my world my reality
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 +1 Bıshop[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. arcane, 25 Ekim 2004 10:03 tarihinde "Neden Anime Severiz? Topikinde demiş ki: hot asians :P
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 amerikanın gücünü bilen ama kullanamayan bi adam çıktı yine[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ohahaha reklama bak (:[signature][hline]msn/mail mail icq
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kerry'nin Ermeni lobisine yalakalıklarından sonra Bush daha iyi oldu bence. Kötünün iyisi daha doğrusu :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
streamin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 vatanimiza milletimize hayirli olsun size bu sozleri dunyayi nasil bri dal.amaya emenaet ettigimiz gosteren tasdikleyen iki video ile suslemek istiyorum bushun sana bana mesajı adam icki izmez o kadarrrrr[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Burada Açılmış konu varken niye yenisi?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 beter olsun bu amerika ne diyim hala adam olamadılar gerci obur aday john kerry mi ne tipini pek sevmedim ama en azından deisiklik olurdu =)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 daha sayım bitmedi? Yanlış bilmiyorsam hala sayım devam ediyor... Ama yanlış bilmiyorsam... "Bush - 254 Electoral Votes / Kerry - 252 Electoral Votes" ve "270 electoral votes needed to win" tabi bi de :) "99% precincts reporting - Updated: 9:43 a.m. ET" Sayım bittimi bilmiyorum...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bitmedi ama Bush 274'tü 1 saat önce. Eğer Kerry kalan oyların (uzaktan gelenler) %94'ünü almayı başarırsa kazanabilir -ki bu imkansız gibi..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Öne çıkan mesajlar