Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush kazandı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geldi yine dünyanın baş belası . Ne diyelim salakça bi hareket yapmadığı surece bize değil ama amarıkan halkına hayırlı olsun .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 2 " Day These. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Mesaj tarihi:
Kerry mi gelse iyi olurdu yoksa Bush mu bilemiyorum. ama bush'un dünya komuoyundaki mizacına bakılacak olursa, kerry'nin gelmesi daha iyi ve hayırlı olurdu sanırım.

Amerikan halkına hayırlı olsun ne diyelim.. Ümidedelimki karşımıza yepyeni bir Bush olarak çıkagelsin.. (pek sanmıyorum ama..)[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
Evet, Kerry'nin mi Bush'un mu daha iyi olduğu konusunda bişey söylemek çok zor. Mesela Economist'te "Incompetency vs. incoherency" yani "beceriksizlik (bush) vs. tutarsızlık (kerry)" diyordu. Bush malum &#%$* ama Kerry de Vietnam'a zevk için adam öldürmeye gitmiş bir kişilik. Neyse, "Beceriksizlik" kazandı hepimize hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
Aslında maymun Bush ile goril Kerry yi birleştirip acayip bir mutant çıkarcaksın.Eminim ancak tipleri öyle birşeye benzer.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
amerikanın gücünü bilen ama kullanamayan bi adam çıktı yine[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Burada
Açılmış konu varken niye yenisi?[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
daha sayım bitmedi?
Yanlış bilmiyorsam hala sayım devam ediyor... Ama yanlış bilmiyorsam...
"Bush - 254 Electoral Votes / Kerry - 252 Electoral Votes"
ve
"270 electoral votes needed to win"
tabi bi de :)
"99% precincts reporting - Updated: 9:43 a.m. ET"
Sayım bittimi bilmiyorum...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
  • Yeni Oluştur...