Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Abi tatilde kullanmak için mobil modem almak istiyorum. Sadece 2 haftalığına kullanacağım en uygun hat/tarife hangisi. Turkcell 3 aydan aşağı kullanımı kabul etmiyor sanırım, avea da öyle. vodafoneda kullandığın kadar öde diğer aylar ödeme gibi bir olay var da tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Diğer ikisi 3 aydan az olmuyorsa zaten tek seçeneğin kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 vodafone da olmuyormuş en az 3 ay, üstelik yeni hat açınca ilk 12 ay devlet 5 lira vergi alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hazır konu açılmışken ben de bi şey sorayım: Ben de 1 hafta tatilde kullanmak için internet istiyorum fakat mobil modeme felan gerek yok. Zaten olm Turkcell hattıma ekstra bi micro-sim çıkarttırıp ipad'de kullanabilir miyim? Aynı hatta internet paketi alsam bi aylık 1gb felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yapabilirsin de 2 hafta sürüyor gelmesi kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oluyosa iyi çok geç gelecek olursa bunu kestirip micro felan yaptırırım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ya peki telefonla 3gden bağlansam laptoba bağlanıp, ne kadar olur acaba hız? ALtyapı falan da fark eder herhalde dimi Alanyada olacam nasıl olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 3g ise hızlı da telefonun şarjı hemen bitiyor direk şarj aletine bağlı tutman lazım, her taaf kablo radyasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 3G Vınn aldım, Ankara-Esatta 300kbs download speedim var şuan. Alanyada durum ne olacak allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Myshkin said: Ya peki telefonla 3gden bağlansam laptoba bağlanıp, ne kadar olur acaba hız? ALtyapı falan da fark eder herhalde dimi Alanyada olacam nasıl olur acaba. Evde hizli bi download gerektigi zaman 3g uzerinden baglaniyorum. En son sc2 ye 1.5 patch geldiginde 16mbiti gormustum. Ki evden 2mbit ile baglaniyorum ttnet ile. Bulundugun alanda 3g baz istasyonu ve o baz istasyonunu kullanan kullanicilarla orantili olarak degisir net hizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 16 görmen imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 YA TÜRKSEL 40MBIT GOSTERIYOR REKLAMINDA. SANA MI INANICAM TÜRKSEL'E MI?!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 dreagloth said: 16 görmen imkansız yoo sc2 patch çekerken 1.6mbyte/s ile çekiyodum konusuna da yazmıştım o zaman http://forum.paticik.com/read.php?39,6394377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 1.6mb/sn 12~13mbit eder. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 işyerinde 8mb ile 780-790 max görüyosam, 16mb ile 1.6mb/s görürüm diye şeyetmiştim. Ama 3g üzerinden telefona, telefonun hotspot'u ile wireless üzerinden bilgisayara geldiğini ve arada daha ne kadar packet lost oldugunuda katarsak, 16mb eder ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 speedtestte 2 mbit çıktı abi vınn, iyi ki almışım mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Avea nin sozde sinirsiz paketi 30tl olanda 2gb adil kullanim varmis ya 256kbps ye dusuyormus. Onu alip kullancaktim ben yazlikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bu vınn paketinde tarifede 4gb yazıyordu, o download + uploadmış abooov ocağıma incir ağacı dikti turkcell. 4 gb 39 lira, 4 günde bitti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Dragonfire said: Avea nin sozde sinirsiz paketi 30tl olanda 2gb adil kullanim varmis ya 256kbps ye dusuyormus. Onu alip kullancaktim ben yazlikta. video izlemediğin sürece sorun yok, mmo bile oynuyorum ve çok az gidiyo kotadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar