Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobil İnternet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi tatilde kullanmak için mobil modem almak istiyorum. Sadece 2 haftalığına kullanacağım en uygun hat/tarife hangisi. Turkcell 3 aydan aşağı kullanımı kabul etmiyor sanırım, avea da öyle. vodafoneda kullandığın kadar öde diğer aylar ödeme gibi bir olay var da tam çözemedim.
Mesaj tarihi:
Hazır konu açılmışken ben de bi şey sorayım:
Ben de 1 hafta tatilde kullanmak için internet istiyorum fakat mobil modeme felan gerek yok.
Zaten olm Turkcell hattıma ekstra bi micro-sim çıkarttırıp ipad'de kullanabilir miyim? Aynı hatta internet paketi alsam bi aylık 1gb felan?
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Ya peki telefonla 3gden bağlansam laptoba bağlanıp, ne kadar olur acaba hız? ALtyapı falan da fark eder herhalde dimi Alanyada olacam nasıl olur acaba.

Evde hizli bi download gerektigi zaman 3g uzerinden baglaniyorum. En son sc2 ye 1.5 patch geldiginde 16mbiti gormustum. Ki evden 2mbit ile baglaniyorum ttnet ile.

Bulundugun alanda 3g baz istasyonu ve o baz istasyonunu kullanan kullanicilarla orantili olarak degisir net hizin.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

16 görmen imkansız

yoo sc2 patch çekerken 1.6mbyte/s ile çekiyodum

konusuna da yazmıştım o zaman

http://forum.paticik.com/read.php?39,6394377
Mesaj tarihi:
işyerinde 8mb ile 780-790 max görüyosam, 16mb ile 1.6mb/s görürüm diye şeyetmiştim.

Ama 3g üzerinden telefona, telefonun hotspot'u ile wireless üzerinden bilgisayara geldiğini ve arada daha ne kadar packet lost oldugunuda katarsak, 16mb eder ya...
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

Avea nin sozde sinirsiz paketi 30tl olanda 2gb adil kullanim varmis ya 256kbps ye dusuyormus. Onu alip kullancaktim ben yazlikta.

video izlemediğin sürece sorun yok, mmo bile oynuyorum ve çok az gidiyo kotadan.
  • Yeni Oluştur...