Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Sonunda çıktı ben aldım yükledim güzele benzio ama bi an önce türkçesi çıksın.:D[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 cm 4 tarzında bir şey mi ben şu an TCM 2005 oynuyorum ve gayet güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 daha çok ayrıntıya felan girilmiş. 4 tarzından çok farkı yok.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 OwowWOw Bu gusel haber iste.. 1 hafta'ya kalmaz Trsi yayinlanir merak etme.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 eminmisiniz? torrentini bulamadım?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ewt direk sabreden derviş moduna sokacak oyun bizi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Naa, 28 Ekim 2004 15:19 tarihinde demiş ki: Trsi yayinlanir merak etme. merak eden mi var :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 fm 2005 en kalıtesı olacak aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dc ++ dan yumulacam da oncelik var tony hawk under 2.. fifa 2005 .warhammer ....sonra belki cm5 ..[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Eno, 28 Ekim 2004 16:25 tarihinde demiş ki: eminmisiniz? torrentini bulamadım? Emule'den cek. Ordan indiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hayır arkadaş bide mesajında 4 den farklı değil pek diyince ben de direk bunun football manager 2005 olduğu kanaatine vardım... Adrenalin salgıladım boşuna... Direk saldırdım yüklemek için... Tazminat davası mı açsam nedir? ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bir cok kisiden duyduguma gore Fm2005 de Cm5 den daha iiyi olacagi soylenior sayet FM daha once cıkarsa(ki cıkacak) CM5'i hic cıkarmasin daha ii cook buyuk bir kayba ugrayacak gibi ama tabi ikisinide denemek istiyen arkadaslarda olacaktır ama bana biri yeter Hem daha once cıktıgı icin hemde duyumlara gore daha iyi oldugu soylenen FM'yi tercih edecem. Kısacasi Cm5 beni kaybetti otursunlar aglasınlar artık....[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 italyan, holladalı ve belçikalı satıcılar, yanlışlıkla satışa çıkarmışlar oyunu ayın 5 ini beklemeden :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Sigames'e destek icin FM2005 kampanyasi baslatalım... Sahsen ben Fm alıcam..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ehüehüe Orjinal aldıgım zaman zorunlu bir destek vermis oluom yani O oyuna o kadar para verdikten sora CM5 alcak param kalmıuo haatta 2-3 ay boyunca hic oyun alcak param kalmıo :([signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Kotu ornek olmayayım Orjinal alalım korsana hayir diyelim yinede :) :-) [Bu mesaj Naa tarafından 29 Ekim 2004 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Fm 2005 ne zaman cıkıyor bari wow gelene kadar yıne menejerlık olayına girim :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 fmde aldım cmde . bana göre cm daha güzel ollmuş.cm her zaman fmden daha iyi olmadımı?[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Efecik atıyorsun fm ilk defa çıkacak nasıl oluyoda HER ZAMAN cm fm den daha iyi oluyor anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Azmodai, 28 Ekim 2004 23:40 tarihinde demiş ki: fm 2005 bu arada cm5 degil. cm 5de bazı ülkelerde çıktı buraya kaçak geldi.10 15 tane getirmişler.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya arkadaşlar ben hiçbişey anlamadım biriniz ben ikisinide aldım oynuyorum diyosunuz biriniz belçikada italyada falan çıkmış diyosunuz olyın gerçeği nedir.Oyun çıktımı ne oldu oyunu su an evinde oynayan varmı.Dün burda okudum dışarı aramaya çıktım yok öyle bişey çıkmadı dediler.Heveslendirmeyin beni ben bir eski Cm yeni FM hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben bi nokta koyayım :) FM, yukarda yazdığım ülkedeki bazı dallama perakendeciler tarafından yanlışlıkla satışa çıkartılmış 5 kasım beklenmeden. Millet de almış tabi.. Alanlar da bir güzel p2p lere açmaya başlamış. Dolayısıyla yayılıyor oyun. FM ın resmi çıkış tarihi 5kasım. CM çıktı konusu ise asparagas bence... Çünkü oyunun daha demosu bile yok. Ve çıkış tarihi de 2005... Net bir bilgim yok..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Azmodai, 28 Ekim 2004 23:19 tarihinde demiş ki: bugun Italyada ve Hollandada yanlislikla satisa cikmis oyun. o nasıl oluyor yanlıslıkla cıkarma hehe[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Manyak dağıtımcılar yapıyor işte öyle denyoluklar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 anladım yani oyun moyun yok türkiyede peki ben bu cm yide aldım fm yide diyen arkadaşlara bravo diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar