Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvan eyitimi lüfen yardım

BloodMaster

Öne çıkan mesajlar

"eyitimi" yazmana gıcık olup patlamış olabilir. Level atlamayı falan bekle ya da bi kaç quest gez. Olmadı oyun içinde chat ekranından sor, daha çabuk cevap alırsın..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de konu başlığında olması kötü olmuş, değiştirilemio.
Bu arada sanırım hem oyuna girip hem forumlara bakıosun. Onu sorucaktım. Oyun hafif bi oyun mu yoksa kasıo mu?
Yani direk ctrl+esc kombosuyla çıkıp sonra işin bitince taskbara tıklayıp direk kaldığın yerden loading kasmadan beklemeden mi giriosun yoksa yarım saat sabit diskte kasılmalar mı yaşanıo?
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam stressteyken trainin pointleri petinle birlikte savaştıkça alıyordun. Pet ekranı var, character ekranını açarsan altta pet diye bi tab daha var, ordan bakabilirsin xpsine yada tp lerine. Bu arada sorunun burda sorulmasında hiç bir sakınca yok, zaten forumun amacı bu. Bilgi edinmek ve bilgi paylaşmak. İnternette 100bin yerden de bulunabiliniyorsa herşey buraya ne gerek var değil mi ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 04 Kasım 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
Yanlış hatırlamıyorsam stressteyken trainin pointleri petinle birlikte savaştıkça alıyordun. Pet ekranı var, character ekranını açarsan altta pet diye bi tab daha var, ordan bakabilirsin xpsine yada tp lerine. Bu arada sorunun burda sorulmasında hiç bir sakınca yok, zaten forumun amacı bu. Bilgi edinmek ve bilgi paylaşmak. İnternette 100bin yerden de bulunabiliniyorsa herşey buraya ne gerek var değil mi ;)

bu kadar basit, ufacık bir çabayla cevaplanabilecek bir soru için başlık açmaya değmeyeceğini düşündüm ve yazdım, insanlar azıcık araştırmayı öğrenmeli. oyun çıktığı zaman günde en az beş kişi "talent nedir, skill nasıl vercem, bu oyunda aragorn yok mu, şampiyon fener" diye başlık açtığı zaman bunu hatırlarsın umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

warlock um ve summon ettigim yaratiklarin skilleri icin ayri bir "demon trainer" var. belki hunterlar icin de boyle bir sey vardir? ara bence. "animal trainer" filan gibisinden.

bi de level atlaman lazim hayvanin iyi seyler orenebilmesi icin.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...