HellWalker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Beyler WorldBuildingde ne kullanıyosunuz?Yani Öle kocaman bi world yaratmıcam yane demek sitediim ev,fln filan yapmaq içn.Ben axisden bişiler yaptım bence güsel olduda şöle bi dandiklik olduy ne bilem duvar çektim.Arkasına Daemon koydum ama ya ok sallayınca balroın damage alyo.Plvellemi alakası var yoksa başka bişimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 static yapmayı dene. bunun tutorialleri var forumda bakarsan tutorial sayfasına..[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 eet alakası plevel ledir.. world u yenıden tasarlamak ıstıyorsan arkadasın dedıgını yapıcaksın.. ama ekstradan hede hödö seyler koyucaksan axis en iisi. (yani duvar muvar diosan axis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sen ok sallarsan damege alır ama normalde arkasını gormemesi lazım. mesela deamonın sana bişiler atamıyo olması lazım. player charla gir bide ole dene.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar