rtmert Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paticikde Aradım Ama Bulamadım Lost Age Serverında Oldugu Gibi +lı Silahların Rengini Nasıl Değiştirebilirim +lı set renklerinde Yapmak İstiyorum Bunun Nasıl Yapılacıgını YAzarmısınız Veya Scp si varsa Linkini Verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 orada şöyle geçer tahminen. [itemdef 04144] defname i_SPEAR_RUIN value 1500 id i_spear name magical spear resources i_spear,i_enchant_weapon category Provisions - Weapons - Magic subsection Magic spears description spear of ruin On=@Create morey 20.0 attr attr_magic hitpoints {31 80} On=@Click message a if (&(attr_identified)) message [ruin] endif return 1 burada on=@create in altına color 0455 gibi bir renk vererek +3 spear'ı 0455 rengi haline getirmiş olursun diğerlerinide buna göre ayarlarsın olur biter :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kolay ama çok zaman alıyor yapmıştım zamanında[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bütün silahların tanımlandıgı yerde color yazar orayı kafana gore yap işte.. ama rocknda dedigi gibi cok kasıor.. o kadar silah vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya da daha güzel bişi olsun. on=@equip den sonra color 0455 yap on=@unequip den sonra da color 0 yap. zevkler ve renkler tartışılır. ;) beğenirsen yaparsın. gerçi biraz fantezi. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yeniden i set yaratmak kasar sadece mesela xxx ore unu eritince xxx ingot ondanda xxx zırh ve silah parçaları. scp zor değil dediginiz gibi zaman alıcı. ve dikkat istiyen bi konu.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar