fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Merhaba dostlar. Eylül'de yurtdışına çıkacağım için stoklarımı boşaltıyorum. Önceliğim Pati olduğu için buraya yazıyorum. Ticari kaygı gözetmediğim için fiyatları iyice araştırıp uygun tuttum. Kombolar her zaman mevcuttur sonlarda bahsederim. Efem ilk ürünümüz tabiki PS3: 120GB Slim kasa. Fatura tarihi Ekim 2009. Yani garantisi bitti. Ancak alet tertemiz, az kullanıldı, JB yapılmadı. Hiç bir problemi yok yani. Kullanıcısını üzmez. PS3 + 2 adet orjinal DS3 Sixaxis kol = 400TL. Kutusu, içeriği, ıvır zıvırını fln vericem tabiki. Pati için (kalırsa) 1-2 adette 15TL'e sattığım oyunlardan hediye veriyorum (Aşağıdan bakarsınız). PS3 için İstanbul içi elden fln iyi olur. Oyunlar Oyunlar aldığım şekilde aynen durmaktadır. Temiz ve sıkıntısızlar. Uncharted 1 Platinum : 30TL Uncharted 2 : 25TL (Kitapçık mevcut değil) GTA 4 : 35TL Infamous Platinum : 25TL NFS Shift : 20TL Dirt 1 Platinum : 20TL Rainbow Six Vegas 2 Platinum : 15TL Motorstorm Pacific Rift : 20TL DJ Hero 1 : 15TL (Turntable bozuldu o yüzden sadece oyun) Tom Clancy's End War: 15TL Şimdi gel gelelim kombolara. Serileri alanlara indirim yaparım (Unchartedların hepsini alanlara 15TLlik oyun hediye ederim). 3 adet ve üstü alanlara indirim veya (kaldıysa) 15TL'lik oyunlardan hediye ederim. İndirimler tabiki makul miktarlarda. Sonracıma, İstanbul - Sarıyer'deyim. Elden almak isteyen Metro istasyonları çevresinde olabilir. Öbür türlü kargo alıcıya aittir. Bir de bubble zarflarım bu hafta gelecek, yani en erken Çarşamba fln kargoya veririm :). Aklıma başka birşey gelmiyor şimdi. İhtiyacı olan duyan duymayana söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 GoW Collection Batman AA GT 5 Dirt 2 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 move var mi psde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Yok almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Uncharted 3 ve RE5 Bonepart'a satılmıştır. Güle güle oynasın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 şu ilanı her gördüğümde alasım geliyor. sonra ps3'ü sattığım ve 1 yıldır xbox'ımı açmadığım ıhatırlayıp vazgeçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 walla seren bende de ps3 duruyo bi köşede ama unchartedı oynarım sanırsam re5ide kız arkaşımla coop oynarız diye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 işte coop için xbox var, uncharted 3'ü de oynayasım yok. 2 fazla iyiydi, tadımızı kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 walla dıkşın dıkşınlı oyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 oyunlar geldi tertemiz eftsini yaptım arkadasın +rep iyi satıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Teşekkürler efem :). Satışa devam. X'lere takılmayın, rezerve fln yok. Satışı gerçekleşenler satıldı diye belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 LTB MGS 4 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bioshock 2 Star Wars Splinter Cell satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bi bump layam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Satış devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar